Inscrie firma »
 

Prezentare S************

\"Dabiss - Cheia Succesului Garantat al Afacerii in Industria Hoteliera\"
Firma DaBiss a intrat pe piata de servicii din cadrul Industriei Ospitaliere si vine in intampinarea afacerii Dumneavostra cu solutii fiabile de implementare, consultanta si mentenanta a softurilor de gestiune hoteliera si restaurant.
DaBiss este fondata pe o credinta simpla, \"Software-ul ales ar trebui sa mearga cu afacerea Dumneavoastra, nu afacerea cu software-ul pe care-l alegeti\" Acesta este motivul pentru care suntem in industria ospitalitaliera cu pachete de software - pentru a crea solutii care se modeleaza complet cu exigenta Dumneavoastra in afaceri si nu necesita sa va schimbati intrega afacere pentru a se potrivi solutiei.
Prin Dabiss nu va vindem doar un simplu soft - prin bogata experienta in domeniul hotelier si IT, ce o punem la dispozitie, noi, venim in sprijinul Dumneavostra cu consultanta, analiza si audit in alegerea solutiei optime pentru afacerea care o derulati.
Produsele noastre \"Cheie\" :
- eZee FrontDesk - PMS - Program de Gestiune Hoteliera - Property Management Software -este dezvoltat pentru a se adapta cerintelor hoteliere actuale pe diferite tipuri de proprietati cum ar fi: hoteluri, moteluri, statiuni, cluburi, bed & breakfast, francize mici, pensiuni si cabane.
- eZee BurrP! - POS - Program de Gestiune Restaurant - este potrivit pentru a gestiona restaurante, baruri, cluburi de noapte, cazinouri, restaurante de servicii rapide, de livrare si puncte de vanzare rapide (fast-food).
- eZee Reservation - Modul de Rezervari - este un motor de rezervare online pentru hotel, si este adaptat pentru a spori numarul de rezervari si gradele de ocupare pentru hoteluri, statiuni si alte tipuri proprietati cu regim turistic.
- Zee Foodie - Sistem de Comenzi online - este dezvoltat pentru a se adapta nevoilor pe diferite tipuri de restaurante, lanturi de restaurante, pizzerii, patiserii, cofetarii si cafenele.
- eZee Absolute - PMS online - Program de Gestiune Hoteliera online - dezvoltat pe baza SaaS (Software as a Service), tehnologie pentru proprietatile mici, hoteluri, moteluri, statiuni, cluburi, B & B, francize, cluburi, apartamente, pensiuni, precum si pentru lanturile hoteliere, utilizand prin intermediul websitului conceptul de utilizare online, (Pay per use) platesti cat folosesti.
- eZee Centrix - Sistem Centralizat de Rezervari GDS/IDS - este conceput ca cel mai usor instrument de rezervari pentru hoteluri, ce se ocupa de gestionarea tarifelor proprietatii dumneavoastra, disponibilitati, si restrictii la canalele de rezervari catre si de la tur-operatori si agentiile de turism pe canale GDS sau IDS.
- eZee Web Solutions - Solutii si Modele Website - bazat pe diferite tipuri de tehnologii este folosit pentru realizare, creare si design pentru website-uri de prezentare pentru toate do
PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
2 576 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Gestiune Hoteliera si Restaurant - Management Hotelier si Restaurant - Soft HORECA

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DABISS SRL

Soft Gestiune Restaurant - POS Restaurant - eZee BurrpSoft Gestiune Restaurant - POS Restaurant - eZee Burrp
Soft gestiune restaurant - pos restaurant - ezee b...
eZee'sBurrP! Restaurant POS software a fost dezvoltat special pentru restaurante, baruri, cluburi de noapte, restaurante ...
Channel Manager - eZee CentrixChannel Manager - eZee Centrix
Channel manager - ezee centrix
Channel Manager - eZee Centrix, instrument de management al rezervarilor, este un soft bazat pe tehnologie web de ultima ...
Soft Gestiune Hoteliera - eZee FrontDeskSoft Gestiune Hoteliera - eZee FrontDesk
Soft gestiune hoteliera - ezee frontdesk
Program de Gestiune Hotel - PMS - Property Management System eZeeFrontDesk gestioneaza toate operatiunile necesare ...
EZee AbsoluteEZee Absolute
Ezee absolute
eZee Absolute este cea mai noua inventie de la ( eZee Technosys Pvt. Ltd. furnizor de software hotelier), si vine ca o ...
SC DABISS SRL ESTE INSCRISA IN