Inscrie firma »

D**********************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare D**********************************************

PFA DUMITRACHE GABRIEL activeaza ca prestator de servicii administrative pentru asociatiile de proprietari din blocuri si cartiere rezidentiale.
PFA DUMITRACHE GABRIEL , asigura, la preturi avantajoase, servicii profesioniste de administrare a imobilelor (asociatii de proprietari/locatari, zone rezidentiale, vile si apartamente, cladiri de birouri), managementul proprietatii, managementul financiar - contabil, precum si servicii complementare si conexe :
- transformarea asociatiei de locatari in asociatie de proprietari, persoana juridica nonprofit,
- consiliere juridica si economica.
- consultanta in vederea intrarii in legalitate pentru asociatiile de proprietari care nu au tinut contabilitatea cf. Legii.
Servicii Personalizate
Consideram ca fiecare imobil este un caz special, iar oferta nostra de administrare imobiliara este flexibila si usor de adaptat fiecarei situatii in parte. Lasam la alegerea partenerului configurarea pachetului care se potriveste nevoilor imobilului sau.
Evidenta contabila si calculul listelor de intretinere conform prevederilor legale in vigoare se realizeaza cu ajutorul unui program informatic LICENTIAT.
Intocmim in forma prevazuta de legislatia in vigoare toate registrele si documentele financiar - contabile obligatorii si absolut necesare in contabilitatea asociatiilor de proprietari.
PREZENTARE D**********************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
D**********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Administrari Imobile

ULTIMELE PRODUSE ALE DUMITRACHE I.GABRIEL PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

CONTABILITATE ASOCIATII de PROPRIETARICONTABILITATE ASOCIATII de PROPRIETARI
Contabilitate asociatii de proprietari
Administrator imobile atestat, caut sa preiau Asociatii de Proprietari in sectorul 4. Asigur contabilitatea asociatiei, ...
RON 500.00
ADMINISTRATOR BLOCADMINISTRATOR BLOC
Administrator bloc
Administrator imobile atestat, caut sa preiau Asociatii de Proprietari in sectorul 4. Asigur contabilitatea asociatiei, ...
RON 500.00
DUMITRACHE I.GABRIEL PERSOANA FIZICA AUTORIZATA ESTE INSCRISA IN