Inscrie firma »
Rola Furtun Refulare Pompieri cu Cuple

Rola Furtun Refulare Pompieri cu Cuple

 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Rola Furtun Refulare Pompieri cu Cuple

Lungime rola: 20m,

Presiune lucru: 10bar,

Presiune spargere: 28bar.

- Furtunurile se instaleaza la locurile de interventie fara indoiri si rasuciri si pe cat posibil in afara zonei incendiate. Contactul cu corpurile incandescente trebuie evitat.
- Trebuie sa se evite contactul furtunurilor cu obiecte ascutite precum si frecarea lor de sol, mai ales cand pe acesta se afla corpuri cu muchii ascutite.
- Furtunurile trecute peste scari si cele suspendate liber trebuie sa fie asigurate si echilibrate cu cleme sau suporti speciali.
- Nu este permisa trecerea vehicolelor peste furtunurile goale sau pline. La locurile de trecere furtunul trebuie sa fie protejat cu punti speciale.
- Furtunurile trebuie ferite de contactul cu substante corozive si caustice, produse petroliere, gudroane.
- La folosirea pe ger puternic trebuie sa se mentina circulatia continua a apei. Furtunurile inghetate nu trebuie in nici-un caz sa se ruleze sau sa se indoaie.
- Dupa folosire furtunurile se supun verificarii la presiunea de lucru de 12 bar. Locurile neetanse si cu deteriorari se marcheaza.
- Furtunurile folosite si verificate se spala cu apa, la nevoie cu adaos de detergenti, folosind perii moi, maturi sau aparate speciale.
- Dupa curatire furtunurile se usuca bine, de preferinta atarnate liber, in locuri aerisite, ferite de lumina directa a soarelui, la temperatura de max. 40°C.

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
63 721 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Scule Electrice, Diamantate

ROLA FURTUN REFULARE POMPIERI CU CUPLE ESTE LISTAT IN: