Inscrie firma »
PR

PR

Telefon: click aici0745454764
Persona Contact:
Diviricean Daniel
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare PR

Decat sa afle singuri, mai bine le spui tu!

Este important sa comunicam, dar la fel de important este modul in care comunicam. BBN are capacitatea de a oferi servicii integrate de comunicare si relatii publice, adaptabile oricarui tip de client si oricarei problematici referitoare la gestionarea imaginii organizatiei.

Serviciile oferite de BBN sunt: organizare de evenimente, comunicare interna, crearea si promovarea identitatii companiilor, campanii de presa si evenimente cu presa, evenimente speciale (inclusiv targuri si expozitii), gestionarea situatiilor de criza, training in comunicare, consultanta de specialitate.

Media relations

Elaborarea periodica de rapoarte privind temele agendei publice si recomandari de reactie in functie de necesitatile si intentiile clientului - acest gen de informatii sunt necesare intrucat ofera semnificatiile uzuale ale audientei, fiind un factor decisiv pentru succesul unei campanii comunicationale.

Gestionarea de baze de date si interpretari ale acestora pentru calibrarea campaniilor comunicationale si furnizarea de solutii pentru elaborarea mesajului si pozitionarea publica a acestuia.

Constructia si identificarea profilelor diferitelor canale mediatice (credibilitatea posturilor mediatice in general, dar si prin raportare la teme specifice, caracateristici atitudinale si sociodemografice ale audientei, avantaje si dezavantaje ale diferitelor canale de comunicare).

Date si informatii privind profilul formatorilor de opinie

Orice alte informatii privind piata media (costuri de utilizare a canalelor media - utile unei negocieri avantajoase, mecanisme de functionare a institutiilor media, eficienta publicitara pe diverse canale mediatice).

Elaborare de mesaj politic

O alta directie de activitate a departamentului de analiza politica o constituie conceperea de mesaje politice, discursuri, luari de pozitie, comunicate, documente programatice etc, precum si organizarea evenimentelor de presa (conferinte de presa, interviuri), elaborarea materialelor ce urmeaza a fi incluse in mapa de presa, a comunicatelor de presa, invitatiilor si discursului, in forma si tipul adecvat evenimentului.

O alta gama de servicii oferite de BBN o constituie selectarea suporturilor media, alcatuirea calendarului de aparitii publice, pregatirea aparitiilor mediatice, stabilirea mesajelor, redactarea discursurilor sau a interventiilor publice. In pregatirea aparitiilor mediatice (de ex. talk-show-uri), vor fi furnizate informatii despre ceilalti invitati, despre moderator si/sau jurnalisti, o fundamentare solida a subiectului aflat in discutie, precum si alternative de pozitionare discursiva si atitudinala favorabila imaginii clientului.


PREZENTARE BBN Romania
LIGHT
MEMBER
BBN Romania
7 438 accesari
Persoana de contact: Diviricean Daniel
Adresa postala: B-dul Decebal 5
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0745454764
Fax: 021 3208281
Website:

Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Agentii publicitate

PRODUSE ASEMANATOARE CU PR

MediaMedia
Media
BBN - legatura ta cu lumea! Stim ca media este vitala pentru nasterea, dezvoltarea si mentinerea unui brand pe ...
BrandingBranding
Branding
Ne place sa fim inventivi. Cu toate acestea, dezvoltarea unei solutii complet noi pentru fiecare client ar echivala cu ...
StrategiiStrategii
Strategii
Gandim analitic pentru a intelege realitatile pietei, suntem curiosi sa aflam ce se afla in mintea oamenilor, ne place ...