Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

BRONIC SECURITY ofera toata paleta serviciilor de paza executate cu personal uman si se adreseaza unei game largi de beneficiari din diverse sfere de activitate.
Servicii de protectie si paza a unor obiective industriale,comerciale, culturale, sportive sau de alta natura, ce se executa prin agenti de paza bine instruiti, calificati si dotati cu echipament conform legilor ȋn vigoare.
In cazul obiectivelor de importanta deosebita, la cererea beneficiarului sau ȋn cazul ȋn care se prevede special ȋn anumite legi, personalul de paza va avea ȋn dotare armament letal sau neletal.
Serviciile beneficiaza de sprijinul echipajelor de interventie rapida cu misiunea de a se deplasa in cel mai scurt timp, in cazul comiterii unor fapte anti-sociale, situatii care impun o actiune eficienta.
Servicii de mentinere a ordinii si linistii cu ocazia desfasurarii unor manifestari publice (spectacole, competitii, targuri).
Servicii de protectie personala (garda de corp) executate cu agenti de paza selectati, calificati si instruiti special pentru astfel de activitati. In functie de importanta valorilor pazite si la solicitarea beneficiarilor asiguram si servicii cu agenti de paza inarmati.
Servicii de insotire, escorta si transport valori, ce se executa cu mijloace de transport speciale.
Servicii de monitorizare si interventie: activitatile de monitorizare si interventie sunt executate de SC BRONIC SECURITY SRL prin dispeceratul central. Dispecerizarea este activitatea de coordonare a resurselor de interventie operativa cu ajutorul sistemului de comunicatii, in functie de evenimentele primite prin mijloacele de monitorizare permanenta a starii unui sistem de securitate.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
861 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: paza - paza si protectie - monitorizare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BRONIC SECURITY SRL

Servicii de paza si securitateServicii de paza si securitate
Servicii de paza si securitate
Bronic Security ofera urmatoarele categorii de servicii: - Servicii de protectie si paza a unor obiective ...
RON 10.00
SC BRONIC SECURITY SRL ESTE INSCRISA IN