Inscrie firma »

S*************************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************************************

Compania
Suntem distribuitori specializati in sisteme solare si componentele acestora precum module fotovoltaice, invertoare de totate categoriile, power station, sisteme de monitorizare, controllere, sisteme de montaj si accesorii etc.
Sprijinul oferit clientilor si partenerilor nostri se datoreaza unei experiente consolidate si unei vaste game de produse si servicii in domeniul energiei regenerabile.

Viziunea noastra
O lume bazata pe energie regenerabila care sa asigure o calitate mai buna a vietii. Pentru acest motiv contam pe puterea soarelui de a genera energie ca o contributie a unei dezvoltari durabile.

Misiunea noastra
Sa traim energia este misiunea noastra! Aceasta consista in a oferi clientilor nostri solutii, produse si servicii in baza cerintelor fiecaruia, prin aceeasi angajare, competenta, dedicare si entuziasm pentru fiecare proiect in parte.

Valorile noastre
- Prestatii convingatoare
- Retea de aprovizionare/distributie de incredere
- Responsabilitate si flexibilitate
- Servicii de calitate
- Functionare orientata spre rezolvarea problemelor
- Planificare controlata

Distributia
Solofotovoltaico Ltd ofera clientilor sai o gama larga de module fotovoltaice, invertoare si componente ale acestora a celor mai buni producatori de pe piata mondiala. In cazul in care clientul are exigente particulare societatea noastra ofera solutii complete optimizate la cerintele specifice tehnice a proiectelor. Datorita retelei extinse de parteneri internationali societatea noastra poate garanta intotdeauna cea mai buna solutie tehnologica pentru orice fel de cerinta. Solofotovoltaico Ltd functioneaza in mod independent de producatori. Acest avantaj ofera solutia optima pentru orice cerinta. Solofotovoltaico ofera maxima importanta planificarii aprovizionarii, organizata in mod eficient si optimizata pentru fiecare comanda in parte. Relatiile de incredere cu furnizorii si acordurile comerciale bune, precum si un management de calitate, asigura clientilor si investitorilor un serviciu excelent, care permite o programare fara probleme. Disponibilitatea de module si invertoare de o inalta calitate, impreuna cu un serviciu de prima clasa pre si post-vanzare, reprezinta factorii de succes pentru realizarea proiectelor fotovoltaice. Echipa noastra care se ocupa de reteaua de aprovizionare (Supply Chain Team) garanteaza planificarea fara nici un fel de probleme, din momentul achizitionarii pana la livrarea materialului. Echipa Solofotovoltaico este intotdeauna la dispozitia clientilor sai pentru orice informatii cu privire la produse si la livrarea acestora.

Invertoare
Power One Aurora, SMA, Siemens Sinvert, Master Volt, Steca

Module Fotovoltaice
Trina, Solon, Canadian, Jinko, Jetion, Sharp, Sunrise, Suntech si multe altele
PREZENTARE S*************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: FOTOVOLTAICE - INVERTER - PANOURI FOTOVOLTAICE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC D.D.A. SERVICES ITALIA FILIALA BUCURESTI S.R.L.

Oferta firmei SC D.D.A. SERVICES ITALIA FILIALA BUCURESTI S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu