Inscrie firma »

S********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************************

Maramures Zeolite Industry SRL este cea mai importanta societate din Romania de cercetare, exploatare si prelucrare pana in stadiul de produs finit al zeolitului natural. Primul loc in aceasta nisa nu este dat de cifre de afaceri, etc. ci de calitatea zacamantului si investitiile in utilajele de transport, prelucrare si pachetizare pentru a asigura un produs finit 100% natural, fara impuritati.
Exploatam mineralul in cariera, il incarcam si tranportam in fabrica de prelucrare si ulterior se pachetizeaza, in functie de cerintele clientului si domeniul de utilizare, in pachete de la 500gr la 1000kg! As dori sa marchez faptul ca fabrica de prelucrare este construita in 2012 si este astfel gandita incat nu doar produsul finit ci si materia prima sa fie ferita de intemperii si impuritati. Calitatea a fost pe primul loc in momentul in care am inceput acest proiect.

Dupa finalizarea ciclului de productie, asiguram transport auto (intern sau extern) si inclusiv transport naval pentru clientii de peste ocean sau din Golful Persic. Oferim logistca de transport, gratuit, pentru orice cantitate.

In acest proces sunt implicati peste 100 de oameni incepand de la mecanici si soferi la personal de marketing si conducere, echipa care merita tot respectul pentru eforul depus.

Fabrica este instalata in Judetul Maramures, Comuna Campulung laTisa, Nr. 2, toate livrarile se efectueaza de aici in termen de maxim 48 de ore de la primirea comenzii.
PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
320 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: zeolit - clinoptilolit - purificarea apei

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MARAMURES ZEOLITE INDUSTRY SRL

Oferta firmei SC MARAMURES ZEOLITE INDUSTRY SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC MARAMURES ZEOLITE INDUSTRY SRL ESTE INSCRISA IN