Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

Intr-o lume guvernata de pragmatism, putini sunt aceia care stiu sa aprecieze un moment de liniste si relaxare, bucurandu-se de savoarea unui tutun de calitate, de ce nu, in compania unui pahar de Whiskey si a unei femei frumoase.

Clientii nostri sunt cunoscatori ai placerilor de calitate, apreciaza savoarea tutunului autentic si cadourile inspirate, specialitatile din tutun si accesoriile dedicate, precum si bauturi fine, facand parte dintr-o lume aparte, o lume a celor care stiu ca viata trebuie traita la adevarata ei valoare. De aceea, incercam sa oferim clientilor nostri o gama complete de produse de calitate, produse premium, care sa satisfaca simturile unui obraz subtire.

De asemenea, prin intermediul Clubului Fumatorilor venim in intampinarea comunitatii fumatorilor in Romania cu informatii de ultima ora si produse deosebite, de la furnizori de marca.

Diavolo ofera servicii de distributie pe zona Moldova, centru si nord-vest a tarii pentru produse precum tigari de foi, trabucuri, accesorii pentru fumatori, precum si desfacerea prin magazine proprii situate in Iulius Mall Iasi etajul 1(langa Bigotti), Iulius Mall etajul 1(langa Meli Melo),Iulius Mall etajul 2(Smoking Lounge), Palas Mall etajul 1(langa Zarra), Palas Mall etajul 1(Smoking Lounge), Iulius Mall Suceava parter, Eliana Mall (Real Brasov) parter, Winmarkt Piatra Neamt(parter), Luceafarul Bacau(parter), Trivale Pitesti(parter) si in Pacurari Iasi (in spatiul in care a functionat La Lumiere).


Atunci cand vrei sa descoperi misterul si emotia unei arome noi...
Atunci cand vrei sa simti gustul intens al unei bauturi fine...
Atunci cand vrei sa oferi un cadou deosebit...

Alege Diavolo: Tobacco Shop!
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
802 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tutun - tigari de foi - trabucuri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DIAVOLO SRL

Set Pipa Start TilburySet Pipa Start Tilbury
Set pipa start tilbury
Setul cuprinde o pipa pentru incepatori, un tutun Tilbury si un butucel. Este foarte avantajos ca pret.Tutunul are ...
RON 100.00
SC DIAVOLO SRL ESTE INSCRISA IN