Inscrie firma »
Saltea cocos cu protectie Original Aerosleep

Saltea cocos cu protectie Original Aerosleep

Producator: Aerosleep
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Saltea cocos cu protectie Original Aerosleep

Saltea cocos cu protectie Aerosleep , este compusa din: o saltea 60/120 din poliuretan si cocos; o protectie Original(cu un strat) pentru saltea)


Caracteristici:

Sufocare datorata obstructiei fizice: Structura tip fagure3D este foarte permeabila la aer (5% material, 95% spa"iu deschis).
Aceasta structura puternica sustine o greutate de peste 2.000kg/m2.
In acest fel, un strat de aer este creat intre corp si saltea, prin care aerul circula liber. Riscul de sufocare din cauza obstructiei fizice se reduce considerabil.

Concluzia tesutului stiintific efectuat de "TUV Rheinland" (Germania): Permeabilitatea la aer a AeroSleep este de 1.260 litrii/m2 pe secunda. O respira"ie nerestric"ionata pentru adul"i necesita 700l/m2 pe secunda.


Concluzia testului stiintific efectuat de RAM Consulting (SUA): Comparativ cu saltelele i husele de saltea standard, AeroSleep Baby Protect reprezinta un pericol de sufocare extrem de scazut la copiii de toate varstele, indiferent daca este uscat sau ud.


Re-inhalarea de CO2: Structura tip fagure 3D optimizeaza evacuarea de CO2 expirat i furnizarea de aer proaspat din jur.


Concluzia testului stiintific efectuat de „TNO Industie en Techniek”: Comparativ cu saltelele standard, AeroSleep Baby Protect in combina"ie cu AeroSleep Baby Fitted Sheet contribuie la o eliberare sporita a CO2 expirat si in acelasi timp, la furnizarea de aer proaspat, prin sistemul saltelei. Acest efect reduce acumularea de CO2 in saltea si in consecinta reduce riscul de re-inhalare de CO2.


Supraincalzirea: Datorita structurii tip fagure 3D permeabila la aer, AeroSleep optimizeaza evacuarea de aer cald i furnizarea de aer proaspat. Riscul de supraincalzire se reduce considerabil.



Concluzia testului stiintific efectuat de Centexbel (Belgia): O saltea cu AeroSleep Baby Protect evacueaza caldura cu 34% mai repede decat saltelele obi"nuite.

Saltea cocos si poliuretan:



ofera un confort sporit copilului si nu permite acumularea acarienilor.

Protectia pentru saltea Aerosleep Original:

AeroSleep Baby Protect trebuie spalat la 60°C; aceasta este temperatura necesara pentru a elimina toate bacteriile, polenul i acarienii. Copilul tau se bucura de un mediu de dormit curat dupa fiecare spalare.
Orice umiditate (regurgitare sau urina) trece prin structura deschisa tip fagure 3D. Aerul din stratul 3D superior asigura evaporarea rapida astfel incat sa mentina suprafata invariabil uscata. In acest fel, copilul se bucura de confortul unui somn uscat si iritatiile pielii tipice nu au nicio sansa.
in cazul saltelelor permeabile la aer clasice, foarte frecvent, voma patrunde adanc in interiorul saltelei. Ajunge acolo unde bacteriile i mucegaiul gasesc un loc propice pentru dezvoltare deoarece nu po"i spala salteaua; iar o protec"ie de saltea clasica ofera doar o solu"ie par"iala datorita ventilatiei insuficiente, care cauzeaza sufocarea si supraincalzirea.
AeroSleep Original are proprietati pozitive: evita sufocarea si supraincalzirea. De asemenea toate bacteriile sunt eliminate cu o spalare rapida a AeroSleep Originalt la 60°C.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
105 448 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: jucarii bebelus - import - distributie jucarii

SALTEA COCOS CU PROTECTIE ORIGINAL AEROSLEEP ESTE LISTAT IN: