Inscrie firma »
 

Prezentare E*************

Curatenie Constanta
CURATENIE CONSTANTA - EKARA CLEANING

Ekara Cleaning este un brand al SC EKARA ACCESSORIES SRL care ofera servicii de curatenie Constanta pentru persoanele juridice si persoanelor fizice din Constanta si din alte localitati ale judetului.
Gratie echipamentelor moderne care pot raspunde oricarei cerinte de curatenie si personalului bine pregatit, Ekara Cleaning - CURATENIE Constanta va ofera servicii de curatenie profesionala in vile, apartamente, spatii deschise si sedii de firme.

Experienta dobandita pana in prezent si portofoliul impresionant de clienti recomanda societatea Ekara Cleaning Constanta pentru servicii de curatenie executate cu multa seriozitate, profesionalism si promptitudine.
Ekara Cleaning - curatenie Constanta foloseste utilaje profesionale de inalta calitate, marca Taski si Nilfisk, si solutii profesionale, marca Tana si Ecolab. Aceste echipamente si solutii pot servi orice cerere de curatenie, garantandu-va rezultatul dorit.
PREZENTARE E*************
MEMBRU
GRATUIT
E*************
1 805 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curatenie constanta - servicii curatenie - curatenie generala

ULTIMELE PRODUSE ALE EKARA CLEANING

Toaletare arbori ConstantaToaletare arbori Constanta
Toaletare arbori constanta
Echipa noastra de alpinisti utilitari executa servicii toaletare arbori cu interventie rapida. Suntem disponibili 24 din ...
EKARA CLEANING ESTE INSCRISA IN