Inscrie firma »
A********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
COGNAC CAMUS XO ELEGANCE SET  70CL

COGNAC CAMUS XO ELEGANCE SET 70CL

Producator: CAMUS
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare COGNAC CAMUS XO ELEGANCE SET 70CL

Cognac-ul Camus XO Elegance este o combinatie incantatoare si desavarsita a tot ceea ce reprezinta cele mai bune \"eaux-de-vie\" din zonele unde cresc cei mai buni struguri pentru distilarea cognac-urilor.
Aceste \"eaux-de-vie\" stau la maturat in pivnite stravechi si ofera cognacul-ui XO Elegance, frumusetea unei culori intense, o bogatie infinita de arome si o personalitate arzatoare.
CAMUS XO Elegance, este cu adevarat impresionbil, explodeaza intr-un buchet de arome florale care infloresc intr-un gust de fructe uscate, lemn dulce si mirodenii.
Incepand cu anul 1863, cinci generatii din familia CAMUS au cultivat vita de vie cu o pasiune unica pentru a realiza in stilul lor propriu sorimente de cognacu cu adevarat remarcabile. Cu o suprafata de 180 de hectare, Camus este renumit pentru productia de cognac cu un intens buchet floral si o excelenta maturare a calitatii - familia Camus a fost intotdeauna profund implicata in vinificatie si distilare.
A creat o legatura speciala intre pamant, traditii si oamenii care traiesc pe el, reusind in acelasi timp sa realizeze coniacuri superbe.
In anul 2000, Casa Camus a creat in premiera primul coniac XO, 100% Borderies . Un succes solid, care a devenit Cognacul de semnatura Camus, oferind o combinatie excelenta de arome de violete si vanilie, cu o netezime catifelata intensa.
Tara de provenienta: Franta
Cantitate: 0.7l
Volum alcool: 40%
PREZENTARE A**********************
MEMBRU
GRATUIT
A**********************
205 816 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bauturi fine - parfumuri - cadouri

COGNAC CAMUS XO ELEGANCE SET 70CL ESTE LISTAT IN: