Inscrie firma »
 

Prezentare K***************

Firma noastra a fost infiintat in anul 1992 si are ca obiectiv principal de activitate . conform codului CAEN: 2361 �Fabricarea produselor din beton pentru constructii�. Produsele noastre, precum boltari din beton, stalpi ornamentali de rezistenta, stalpi de balustrada se gasesc intr-o larga varietate, fiind rezultatul investitiilor din anii precedenti.

Din anul 1996 firma a inceput productia unui singur tip de boltar. In fiecare an firma a diversificat gama de produse. Incepand cu anul 2000, societatea a inceput productia si altor elemente cum ar fi stalpi de balustrada, stalpi ornamentali de rezistenta, pavaje de iarba iar din anul 2007 a introdus pe lista produselor si tuburi de beton, astfel ca in prezent firma dispune de 8 tipuri de boltari, 13 modele de stalpi de balustrada, 4 tipuri de tuburi, 6 tipuri de borduri, elemente de gard, precum si elemente ornamentale de curte si gradina.

Firma are ca principali colaboratori, firme de distributie si de depozitare a materialelor de constructii atat in judetul Bihor cat si in alte judete, cum ar fi Arad, Cluj, Satu Mare, Salaj sau Maramures. Numarul acestora este in crestere si se preconizeaza alaturarea unor noi colaboratori.
PREZENTARE K***************
MEMBRU
GRATUIT
K***************
1 954 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
K***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: boltari - pavaje - borduri

ULTIMELE PRODUSE ALE KNORIMPEX S.R.L.

Utilaj de productie boltari hidraulicUtilaj de productie boltari hidraulic
Utilaj de productie boltari hidraulic
Utilaj de productie boltari hidraulic: - capacitate 40 mc/zi /8 ore - matrite boltari: - 50x20x20 ...
EUR 9300.00
Utilaj pentru productie boltari hidraulic pe care se alimenteaza manualUtilaj pentru productie boltari hidraulic pe care se alimenteaza manual
Utilaj pentru productie boltari hidraulic pe care ...
Utilaj pentru productie boltari hidraulic pe care se alimenteaza manual - capacitate aprox. 20mc/zi / 8 ore ...
EUR 6300.00