Inscrie firma »
 

Prezentare R*********

FRANK va ofera echipamente ultra-profesionale, caracterizate prin:
robuste,
durabilitate sporita si
facilitate in exploatare.



Robustete. Acesta caracteristica este asigurata de materialele speciale din care diversele componente si ansamble ale acestor echipamente sunt confectionate:
carcasa este din tabla de otel, zincata, lacuita la interior si plastifiata la exterior
pistoanele pompelor sunt integral-ceramice.



Durabilitate sporita. Toate masinile Frank sunt dotate cu sistem \"by-pass\", ceea ce inseamna ca la oprirea de pe pistol a jetului de apa, motorul masinii si pompa continua sa lucreze, presiunea si debitul de apa fiind deversate in sistemul by-pass, protejand astfel motorul si pompele de socurile inerente pornirilor si opririlor repetate, ceea ce duce, implicit, la prelungirea substantiala a duratei de viata a echipamentului si la reducerea costurilor de intretinere.



Facilitate in exploatare. Echipamentele Frank ofera, atat un control automat a procesului de curatare, cat si alegerea de programe de spalare, ambele efectuandu-se de pe pistol.



Arzatorul este independent, putand fi detasat si servisat mult mai usor si mai rapid.



Masinile au un suport exterior, pe care se aseaza direct canistra de detergent, nemaifiind astfel necesara ridicarea carcasei masinii de fiecare data cand se doreste alimentarea rezervorului cu detergent. Aceasta solutie permite schimbarea diversilor detergenti pe timpul curatarii, in functie de solicitarile clientului, sau de cerintele procesului de curatare.



In functie de model, echipamentele Frank ofera mai multe grade de automatizare a procesului de spalare:

M: inseamna ca pornirea masinii se executa, ca si la masinile Kärcher, cu ajutorul butonului de pe masina. Oprirea acesteia se executa la eliberarea clapetei de pe pistol, motorul masinii continuand sa lucreze, iar dupa un interval de 5 minute, daca pistolul nu a fost utilizat, masina se opreste singura (automat).

TS: inseamna Total Stop. Acest gen de masina, identic, ca grad de automatizare, cu modelele Kärcher, presupune ca, dupa oprirea spalarii din pistol, trebuie deconectata si masina din butonul de pornit/oprit. Dincolo de faptul ca acest gen de pornire/oprire presupune deplasarea operatorului de la autoturism la masina de spalat de fiecare data cand aceasta este pornita/oprita, dezavantajul acestui tip de automatizare este o uzura mai rapida in timp a pompei si motorului, datorita socurilor repetate inerente la pornire si respectiv oprire.

MP / DMP: inseamna \"vario-stop\". In acest caz, pornirea si oprirea masinii se executa pe pistol, dupa care nu mai este necesara deconectarea masinii din butonul de pe carcasa acesteia, ea deconectandu-se automat. Deconectarea automata a pompei, si respectiv a motorului, au loc dupa o anumita perioada de timp, reglabila, de la 2 la 60 sec. de la oprirea din pistol. In acest interval de timp, pompa si respectiv motorul masinii continua sa functioneze, deversand presiunea suplimentara, si implicit apa, intr-un sistem de by-pass, pana cand masina se opreste automat, in intervalul de timp mai sus mentionat, ce a fost setat apriori. In felul acesta, pompa si motorul sunt protejate la socurile de pornire si oprire repetate, ceea ce duce, implicit, la o durata de viata mult mai mare si cheltuieli de intretinere si exploatare mult mai reduse. In plus, evident, nu mai sunt necesare deplasarile succesive de la autoturismul ce se spala la masina de spalat.

Suplimentar, si deosebit de important, acest gen de masina se poate echipa cu o lance/pistol tip \"Duplex\", care are un maner special, perpendicular pe lance, pentru reglarea infinitezimala din pistol a presiunii de lucru setate de pe masina. Pozitionarea perpendicular pe lance ofera o manevrabilitate sporita pentru operator, in sensul ca, pentru reglarea presiunii, acesta nu mai trebuie sa opreasca spalarea, sa tina pistolul, destul de greu, cu o singura mana, si sa regleze presiunea cu cealalta, cele doua operatiuni putandu-se executa concomitent in timpul spalarii, tinand tot timpul ambele maini pe pistol. In plus, acest tip de lance permite:


activarea din pistol a programului de aplicare detergent
reglarea infinitezimala (fara trepte) a presiunii si debitului setate din masina, fara a mai fi necesara deplasarea operatorului la aceasta; prin reglarea din pistol a unei presiuni scazute, jetul de apa, cu detergent, este dirijat catre o a doua duza cu care lancea este dotata, ce asigura o presiune scazuta a jetului, realizandu-se astfel o economie substantiala de detergent.



TCA / TCC: acest gen de automatizare este patent Frank. Controlul masinii se face din pistol. Acest tip de automatizare permite pornirea masinii fara presiune si, la oprirea acesteia, descarcarea automata a presiunii din sistem, protejand astfel de socuri motorul, pistoanele si celelalte subansamble, si ducand, implicit, la cresterea substantiala a duratei de viata a echipamentului.



In plus, la modelele cu apa calda (gama de automatizare TCC), aceasta automatizare permite selectarea, de pe pistol, fara a mai fi nevoie de deplasarea la masina, a 3 programe de spalare cu jet de apa sub presiune:
apa rece,
apa calda,
apa calda cu detergent.

Evident, si acest model are \"vario-stop\". Comenzile de selectare a programelor sunt transmise la masina prin intermediul pistolului tele-controler.



DUAL: de asemenea patent Frank. Acest model de automatizare, de ultima generatie, permite, la fel ca si la modelul TCC, selectarea, de pe pistolul dotat cu tele-controler, a celor 3 programe de spalare mai sus mentionate, cu diferenta ca la programul de spalare cu apa calda si detergent, presiunea si debitul sunt substantial reduse (10 bar si respectiv 3 litri/min.), ceea ce are ca efect reducerea substantiala a consumului de detergenti. Si acest model este echipat cu &#8222
PREZENTARE R*********
MEMBRU
GRATUIT
R*********
402 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: APARATE DE SPALAT CU PRESIUNE - POMPE CU PRESIUNE - ECHIPAMENT SPALATORIE

ULTIMELE PRODUSE ALE REBTIC SRL

Oferta firmei REBTIC SRL nu contine nici un produs sau serviciu