Inscrie firma »

A**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare A**********************

SC Alfa Green Instal SRL-D are ca principal obiect de activitate prestarea lucrarilor de instalatii termice, instalatii sanitare si service centrale termice si conditionare si actioneaza drept contractor general industrial propriu de tip M&E (lucrari, materiale si echipamente) pentru persoanele juridice (proprietari de cladiri industriale,depozite, spatii comerciale, restaurante, hoteluri, etc) si persoane fizice. Activitatile principale de instalatii termice, sanitare si de conditionare vor si dublate de cele conexe ca service si reparare, verificare tehnica periodica si autorizarea functionarii pentru centrale termice. De asemenea SC ALFA GREEN INSTAL SRL-D realizeaza toate fazele de proiect, incepand de la proiectare, executie, service si mentenanta.
Echipa noastra de specialisti ofera servicii complete de proiectare, montare, intretinere, asistenta tehnica, service in garantie si post garantie pentru echipamente si instalatii.
Personalul angajat in cadrul firmei prezinta o pregatire profesionala superioara si este selectionat astfel incat sa faca fata cerintelor tehnologice avansate. Pentru fiecare domeniu major de activitate din cadrul ciclului de productie, firma are in structura sa personal calificat, cu experienta vasta, care ii asigura o derulare a activitatilor fara probleme de adaptabilitate la conditiile firmei.
PREZENTARE A**********************
MEMBRU
GRATUIT
A**********************
592 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: centrale - instalatii - apa

ULTIMELE PRODUSE ALE ALFA GREEN INSTAL SRL-D

Oferta firmei ALFA GREEN INSTAL SRL-D nu contine nici un produs sau serviciu
ALFA GREEN INSTAL SRL-D ESTE INSCRISA IN