Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Nu le putem vedea, nu le putem auzi si nici nu le putem mirosi, insa sunt in jurul nostru si al familiei nostre zi de zi, putandu-ne afecta sanatatea. Este vorba de RADIATIILE ELECTROMAGNEICE.

Tot mai multe studii concluzioneaza ca expunerea corpului uman in campuri electromagnetice favorizeaza aparitia diverselor boli mergand de la simple disfunctionalitati si ajungand pana la cancer.

Scopul nostru este acela de a gasi mijloace prin care sa minimizam timpul de expunere la aceste radiatii electromagnetice, iar cea mai buna solutie in acest caz este sa ne protejam locuinta.

Societatea noastra va ofera produse testate si certificate pentru ecranarea radiatiilor electromagnetice.Produsele noastre nu au principii de functionare ezoterice, ci legi fizice, efectul lor find masurabil si cuantificabil.

Astfel va oferim perdele pentru ecranarea radiatiilor GSM, tesaturi pentru imbracaminte si lenjerie, vopsele de ecranare pentru pereti.

In acelasi timp va oferim si servicii de masurare a intensitatii campului electromagnetic din plaja 200MHz-8GHz (aceasta plaja include telefoane si antene GSM, telefonie DECT, retele wireless, cuptoare microunde, etc.).


Safe Solution for Safe Living!
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
3 187 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: radiatii - antene - electromagnetice

ULTIMELE PRODUSE ALE SAFE SOLUTION INVEST SRL

Oferta firmei SAFE SOLUTION INVEST SRL nu contine nici un produs sau serviciu