Inscrie firma »

T***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare T***********************

TermoExpress Trading reprezinta departamentul de export al unui grup de firme specializate in productia de tamplarie PVC, Aluminiu si lemn stratificat.

Punctul de lucru din Cluj-Napoca de pe str. Giuseppe Garibaldi este locul in care se face preluarea comenzilor pentru export, accesorizarea, paletizarea si verificarile finale ale comenzilor.


Accesorizarea: in acest punct se face completarea comenzilor de tamplarie (ferestre sau usi) cu accesoriile suplimentare solicitate: paneluri ornamentale, usi de garaj, automatizari, grile de ventilatie, rulouri, obloane si alte accesorii sau calarea sticlei daca este cazul. De asemenea in acest moment se realizeaza si inserierea si packing list, precum si pregatirea documentatiei de export: facturi, cerificate de conformitate, CRM).

Preluare comenzi: departamentul de ofertare configureaza comenzile specifice si faciliteaza alegerea variantei optime pentru proiectarea tabloului de tamplarie in functie de solicitarile specifice ale beneficiarului.

Paletizarea: in functie de dimensiunile si specificul fiecarei comenzi se realizeaza paletizarea optima. Tipul de paletizare este stabilit la intelegere cu beneficiarul:

Paletizarea individuala se realizeaza prin infasurarea pieselor de tamplarie cu folie anti-soc (cu bule) pentru a se evita zgarierea suprafetelor in timplul transportului. De asemenea pentru asigurarea canturilor se folosesc coltare de protectie care, fixate cu folie stretch, asigura echilibrul ideal in vedrea transportului pe distante mari;
Paletizarea pe paleti se realizeaza in cazul comenzilor de volum mare dar numai in cazul in care beneficiarul are posibilitatea de a face descarcarea mecanizat sau solicita acest lucru.
Verificarile finale se realizeaza la momentul ambalarii. Fiecare pozitie este verificata in parte si etichetata in mod individual pentru o identificare usoara la descarcare. La momentul incarcarii se realizeaza si un dosar de receptie calitativa inainte de livrare si se asigura marfa in vederea transportului. Orice deteriorari ulterioare care pot aparea datorita erorilor la descarcare exonereza furnizorul. Raspunderea deteriorarii comenzii in timpul transportului cade in sarcina transportatorului care, pe baza CRM-ului este asigurat pana la valori de 100000 euro.
PREZENTARE T***********************
MEMBRU
GRATUIT
T***********************
243 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ferestre pvc - ferestre lemn - FERESTRE ALUMINIU

ULTIMELE PRODUSE ALE TERMOEXPRESS TRADING SRL

Oferta firmei TERMOEXPRESS TRADING SRL nu contine nici un produs sau serviciu
TERMOEXPRESS TRADING SRL ESTE INSCRISA IN