Inscrie firma »
P****************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Antrenor Personal / Instructoare Pilates / Fitness Coach

Antrenor Personal / Instructoare Pilates / Fitness Coach

Tip produs: antrenor personal | instructor aerobic | pilates
Producator: Pascu I.M. Irina
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Antrenor Personal / Instructoare Pilates / Fitness Coach

Fitness Coach este antrenorul personal care te va ajuta sa obtii si sa te mentii in cea mai buna forma fizica. El este cel care te ghideaza si te sprijina sa iti stabilesti teluri personalizate (realiste, si potrivite tie) de fitness si sanatate printr-o metoda minte - corp.

Fitness Coach te va ajuta sa identifici care este stilul de viata cel mai potrivit (fit) si mai sanatos pentru tine, sa stabilesti obiective clare, concrete si tangibile in acest sens, astfel incat sa gasesti si sa iti pastrezi motivatia interioara pentru a implementa si mentine acele schimbari care sa te conduca in cel mai eficient si mai placut mod catre starea de bine si de sanatate.

CORPUL TAU ESTE UN TEMPLU, NU O DEBARA. La inceput, vom lucra impreuna la a face mici schimbari in dieta, pentru ca apoi sa descoperim ce inseamna a manca sanatos si a micsora portiile. Sunt adepta conceptului dezvoltat in S.U.A. ca nutritia sanatoasa, in portii mici, inlocuieste dietele care nu fac altceva decat sa iti priveze organismul de nutrientii zilnici atat de necesari unei functionari sanatoase.

Vom stabili un orar al exercitiilor zilnice, adaptat posibilitatilor tale, programului tau de viata si care va respecta toate nevoile tale, astfel incat sa il integrezi in viata ta cu usurinta.

Iar pentru ca obiceiurile se schimba cu vointa si perseverenta, vom lucra cu motivatiile tale personale si metodele de vizualizare ale telurilor tale pana cand stilul de viata ideal va deveni o obisnuinta pentru tine.

Asadar un Fitness Coach este un antrenor personal calificat, cu ani de experienta in antrenamente personale, sport si nutritie.

Ca sa te califici pentru a incepe o viata mai sanatoasa si mai fericita prin FITNESS SI NUTRITIE alaturi de un Fitness Coach, e nevoie sa iti doresti si sa ai intre 7 si 60 de ani. Intalnirile de antrenament se pot desfasura la o sala de fitness ultradotata sau acasa la tine, de 3-4 ori pe saptamana, pentru ca, dupa cateva luni, pe masura ce evoluezi si noile obiceiuri se fixeaza, acestea sa scada in numar, astfel incat, in cele din urma, tu sa iti insusesti obiceiul de a te antrena singura, devenind propriul tau coach.

Daca iti doresti sa fii si tu "fit" si "sanatos" si vrei sa afli mai multe, te invit sa ma contactezi. As fi bucuroasa sa iti fiu alaturi!

Irina Pas
Fitness Coach, Instructor de Spinning(R) Star 1, instructor calificat de Steel Tonic si Steel Combat, cu experienta in predarea de Pilates, Yoga si Yogalates.
Practicant Kick Boxing si Muay Thai.
PREZENTARE P******************************************
MEMBRU
GRATUIT
P******************************************
897 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P******************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: antrenor personal - biciclete spinning - antrenor pilates

PRODUSE ASEMANATOARE CU ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOARE PILATES / FITNESS COACH

Bicicleta Spinning(R)Bicicleta Spinning(R)
Bicicleta Spinning(R)
Bicicletele Spinning(R) produse de Star Trac reprezinta cea mai buna investitie fie pentru sala de fitness, fie pentru ...
EUR 950

ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOARE PILATES / FITNESS COACH ESTE LISTAT IN:

ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOARE PILATES / FITNESS COACH - PRODUSE SIMILARE