Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

Agentia Best Trad ofera de peste 12 ani servicii profesionale de traduceri, interpretariat si intreaga logistica pentru conferinte si evenimente.

Inceput de la un birou de traduceri si doua perechi lingvistice acum mai bine de zece ani Best Trad are in prezent deschise 4 puncte de lucru in Romania si suntem prezenti prin partenerii nostri in intreaga lume. Facem traduceri scrise in orice combinatie lingvistica si orice specializare.

Am oferit si oferim servicii de interpretariat (traducere orala) in orice locatie dorita de client, in Romania sau in afara ei, in orice combinatie ligvistica.

Am asigurat si asiguram intreaga logistica necesara pentru conferinte si evenimente, de la creatie pana la echipamente, indiferent de locatia aleasa de client.Ne straduim sa multumim complet toti clientii nostri. Ne croim oferta pentru fiecare client in parte astfel incat sa i se potriveasca perfect.

Ne implicam in totalitate pentru a reusi sa ne incadram intotdeauna in bugetele si termenele agreate.stim ca diferentiindu-ne de competitie si fiind fericiti impreuna cu clientii nostri, ne vom atinge impreuna obiectivele.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
340 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: agentie traduceri - traduceri legalizate - interpretariat

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BEST TRAD SRL

Servicii de traduceriServicii de traduceri
Servicii de traduceri
Agentia Best Trad ofera servicii de traduceri in limbile: engleza, franceza, germana, italiana si alte limbi ...
RON 18.00
SC BEST TRAD SRL ESTE INSCRISA IN