Inscrie firma »
DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60cpr

DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60cpr

Tip produs: drojdie
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60cpr

DROJDIE CU SELENIU ORGANIC este un produs destinat suplimentarii aportului zilnic de seleniu, oligoelement necesar organismului pentru combaterea oboselii si a surmenajului, reducerea stresului oxidativ si incetinirea proceselor de imbatranire.



PROPRIETATILE VITAMINELOR DIN COMPLEXUL B:

Global, grupul vitaminelor B prezinta actiune antianemica, vitaminizanta si trofica asupra celulelor nervoase. Datorita continutului ridicat de proteine si aminoacizi, drojdia-de-bere are actiune hepatoprotectoare si, de asemenea, ajuta la refacerea florei intestinale saprofite, mai ales dupa tratamentul cu antibiotice (datorita ciupercii Saccharomyces cerevisiae). Alte proprietati: remineralizante, vitalizante, roborante, antiastenice.

Vitamina B1 (tiamina) - eficienta in combaterea tulburarilor digestive, cardiace, a nevralgiilor si oboselii. Sustine functia cardiaca si activitatea sistemului nervos central si periferic. Indispensabila in transformarea hidratilor de carbon (zaharuri) in lipide (grasimi), ajutand astfel la cresterea rezervelor energetice. Favorizeaza depunerea glicogenului in ficat.

Vitamina B2 (riboflavina) – necesara cresterii si reproducerii. Are un rol important in: metabolismul proteinelor, grasimilor, in special in cel al glucidelor (scade glicemia), in regenerarea celulelor, in procesele celulare de oxido-reducere (antioxidanta), in sinteza hemoglobinei, in mentinerea sanatatii vederii.

Vitamina B3 (niacinamida sau vitamina PP) – este vasodilatatoare si stimuleaza buna circulatie a sangelui. Sustine buna functionare a sistemului nervos, favorizeaza concentrarea si mareste capacitatea mentala, mentine vitalitatea si energia organismului, potenteaza eliberarea nutrientilor si a energiei din alimente, scade colesterolul.

Vitamina B5 (pantotenat de calciu) – stimulenta generala a glandelor endocrine, contribuie la producerea de hormoni corticosuprarenalieni, mareste rezistenta la stres si infectii. Ajuta la hidratarea pielii si elimina tendinta la exfoliere. Intervine in procesele metabolice pentru eliberarea energiei din alimente si sustine procesul de crestere a organismului.

Vitamina B6 (piridoxina) – stimulenta a celulei nevoase, neurotropa, antianemica. Importanta pentru buna functionare a sistemului nervos si a maduvei osoase in sinteza globulelor rosii. Cofactor important in metabolismul acizilor grasi, metabolismul proteinelor si aminoacizilor.

Vitamina B7 (colina) – actioneaza ca factor de crestere, amelioreaza functia ficatului. Colina, ca si componenta a fosfatidilcolinei, ajuta la eliminarea grasimilor din ficat, la folosirea optima a grasimilor si a colesterolului in organism. Amplifica capacitatea de memorare. Este un adjuvant valoros in tratarea alcoolismului.

Vitamina B8 (biotina) - utila pentru reglarea metabolismului proteinelor, grasimilor si glucidelor. Asigura functionarea normala a tesuturilor si organelor. Creste capacitatea de efort fizic, este recomandata in caz de oboseala intensa, pentru dureri musculare, stari depresive si anxioase. Mentine sanatatea dintilor, oaselor, pielii, parului si unghiilor.

Vitamina B9 (acidul folic) - are efect antianemic prin stimularea formarii globulelor rosii. Participa la metabolizarea proteinelor, are rol important in sinteza aminoacizilor, acizilor nucleici (ADN si ARN) si in diviziunea celulara.

Vitamina B12 (cianocobalamina) - antianemica, participa la formarea globulelor rosii. Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului nervos. Ajuta la mentinerea sanatatii dintilor, oaselor, parului, pielii si unghiilor. Stimuleaza procesele de crestere.

B15 (acid pangamic) - amelioreaza oxigenarea tisulara, ajuta la detoxifierea ficatului.


Actiuni


Remineralizanta, vitaminizanta, antioxidanta, roboranta, trofica a celulelor nervoase, antiastenica, antianemica, hepatoprotectoare, stimuleaza fertilitatea la barbati, incetineste procesul de imbatranire, stimuleaza functia imunitara


Indicatii


Se utilizeaza ca adjuvant in: carente de seleniu, hipovitaminoza B, afectiuni neurologice inflamatorii si dureroase, stari de oboseala si slabiciune, convalescenta, surmenaj, anemie, astenie, neurastenii.


ALTE INDICATII:

Se utilizeaza ca adjuvant in: infertilitate la barbati, afectiuni cardiovasculare (cardiomiopatie, ischemie cardiaca), hipogalactie, imbatranire precoce si in geriatrie.


Contraindicatii


Alergie la drojdie-de-bere


Precautii


Nu se administreaza concomitent cu pansamente gastrice si medicamente antiulceroase (acestea reduc absorbtia intestinala a seleniului).

In sarcina se administreaza cu recomandarea medicului.

Administrare

Adulti si tineri peste 14 ani: cate 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, inainte de masa. Femei care alapteaza: cate 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, inainte de masa.


Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Compozitie
Ingrediente active: drojdie-de-bere (400 mg), drojdie cu 1000ppm seleniu (100 mg).

Ingrediente inactive: celuloza microcristalina, aerosil, stearat de magneziu.

Un comprimat contine 100µg seleniu – 182% DZR (conform Directivei 2008/100/EC)

SELENIUL este un oligoelement esential pentru organism, fiind descoperit in anul 1817 de catre chimistul Jacob Berzelius. Corpul uman contine intre 13 si 20 mg de seleniu. Rolul acestuia este de cofactor al enzimelor antioxidante (cum ar fi glutation peroxidaza), fiind recomandat pentru: reducerea stresului oxidativ, cresterea fertilitatii la barbati, incetinirea proceselor de imbatranire si stimularea functiei imunitare. Factorii care pot reduce nivelurile de seleniu din organism sunt: regimul vegetarian, fumatul, rezectia gastro-intestinala si unele medicamente.

DROJDIA-DE-BERE reprezinta masa rezultata dupa presarea reziduului ramas la fermentarea berii, ea fiind utilizata in panificatie si la prepararea bauturilor alcoolice. Drojdia contine o ciuperca saprofita unicelulara microscopica denumita Saccharomyces cerevisiae, din compozitia careia fac parte urmatoarele substante bioactive: proteine, aminoacizi, vitamine din complexul B (B1 - tiamina, B2 - riboflavina, B3 - niacinamida, B5 -pantotenatul de calciu, B6 - piridoxina, B7 - colina, B8 - biotina, B9 - acidul folic, B12 - cianocobalamina, B15 - acidul pangamic); saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, seleniu), enzime, lipide, glucide, etc.


PREZENTARE F**************
MEMBRU
GRATUIT
F**************
168 040 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - suplimente naturiste - cosmetice naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60CPR

DROJDIE 60cprDROJDIE 60cpr
DROJDIE 60cpr
DROJDIE (Saccharomyces cerevisiae) Drojdiile sunt, in realitate, colonii microscopice de ciuperci. Se cunosc ...
RON 12.54
COMPLEX ANTIOXIDANT 30cps COSMOPHARMCOMPLEX ANTIOXIDANT 30cps COSMOPHARM
COMPLEX ANTIOXIDANT 30cps COSMOPHARM
COMPLEX DE ANTIOXIDANTI 30 capsule gelatinoase moi Compusii instabili ai oxigenului, denumiti radicali liberi, pot ...
RON 18.6
ANTIOXIDANT 30tb COSMOPHARMANTIOXIDANT 30tb COSMOPHARM
ANTIOXIDANT 30tb COSMOPHARM
ANTIOXIDANTI 30 tablete Compusii instabili ai oxigenului, denumiti radicali liberi, pot produce deteriorarea ...
RON 10.08
FLAVOVIT C 40tb COPII 200mg HOFIGALFLAVOVIT C 40tb COPII 200mg HOFIGAL
FLAVOVIT C 40tb COPII 200mg HOFIGAL
Producator: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A. Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un ...
RON 7.75
CLOROFILA 60cps FARESCLOROFILA 60cps FARES
CLOROFILA 60cps FARES
CLOROFILA - F166, cpsFavorizeaza eliminarea toxinelorEnergizant al intregului organismIngrediente/capsula:Spirulina ...
RON 24.77
FLAVOVIT C 40tb 500mg HOFIGALFLAVOVIT C 40tb 500mg HOFIGAL
FLAVOVIT C 40tb 500mg HOFIGAL
Producator: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A. Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un ...
RON 12.4
MULTIVITAMINE SI MULTIMINERALE 30tb COSMOPHARMMULTIVITAMINE SI MULTIMINERALE 30tb COSMOPHARM
MULTIVITAMINE SI MULTIMINERALE 30tb COSM...
MULTIVITAMINE SI MULTIMINERALE – FORMULA COMPLEXA 30 tablete Asigura necesarul zilnic de vitamine si ...
RON 17.05
SELENIU ORGANIC 80cps HERBAGETICASELENIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA
SELENIU ORGANIC 80cps HERBAGETICA
ACTIUNI: antitumoral stimuleaza imunitatea, puternic antioxidant hipoglicemiant, previne formarea ...
RON 37.2
COENZIMA Q10+L-CARNITINA 30cps COSMOPHARMCOENZIMA Q10+L-CARNITINA 30cps COSMOPHARM
COENZIMA Q10+L-CARNITINA 30cps COSMOPHAR...
Q10 + L-CARNITINA SI ACID ALFA LIPOIC Q-Gel® este marca inregiatrata Csomo Pharm® Cosmo Pharm® este ...
RON 31

DROJDIE CU SELENIU ORGANIC 60CPR ESTE LISTAT IN: