Inscrie firma »
 

Prezentare S***********

NUTU SRL este un furnizor leader in serviciile de transport international cu livrare la termen si avand acces la tipuri variate de vehicule din intreaga lume. Beneficiati de o retea vasta de optiuni de transport, de echipamente specializate, de comunicari proactive, de optiuni avansate de urmarire si de livrare oriunde in Europa.
Suntem decisi sa va oferim servicii de inalta calitate prin furnizarea de asistenta de catre personalul nostru profesionist, la preturi rezonabile. Experienta noastra indelungata in acest domeniu ne garanteaza, de asemenea, serviciile competitive. Personalul nostru calificat sta la dispozitia dvs. Am prefera o abordare individuala si, prin urmare, suntem pe deplin concentrati pe nevoile si cerintele fiecarui client.
Activitatea noastra acopera toate tipurile de nevoi logistice: expediere de marfuri, transport, depozitare sau de alte servicii de expediere, transport comercial de marfa. Ne-am dezvoltat in ultimii ani si am devenit o companie internationala de logistica. Noi nu organizam doar transporturi pentru clientii nostri, ci le oferim si o multitudine de servicii logistice suplimentare, precum cele legate de aprovizionare, productie si distributie de marfuri.
PREZENTARE S***********
MEMBRU
GRATUIT
S***********
2 350 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: nutu spedition - transport marfa INTERN SI INTERNATIONAL - casa expeditii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NUTU SRL

Transport rutier marfuri internationalTransport rutier marfuri international
Transport rutier marfuri international
NUTU SRL este un furnizor leader in serviciile de transport international cu livrare la termen si avand acces la tipuri ...
EUR 0.90
Transport marfa internationalTransport marfa international
Transport marfa international
NUTU SRL este un furnizor leader in serviciile de transport international cu livrare la termen si avand acces la tipuri ...
EUR 0.90