Inscrie firma »
N***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Oferta promo Gazduire Web

Oferta promo Gazduire Web

Tip produs: gazduire domenii | gazduire web | hosting
 

Prezentare Oferta promo Gazduire Web

Oferta noastra de servicii gazduire web include toate facilitatile de care ai nevoie pentru a avea o prezenta considerabila in mediul online. Atat companiile cat si persoanale fizice care vor sa-si construiasca o afacere de succes beneficiaza de servicii de calitate prin servere performante, suport asigurat 24/24 si o echipa care monitorizeaza si imbunatateste permanent conditiile de gazduire.

Indiferent de pachetul ales beneficiezi de interfata de administrare (cPanel), care este usor de utilizat, de un uptime 99,9% si de garantia de 30 zile prin care primesti banii inapoi daca nu esti multumit.

Ne asiguram, de asemenea, ca site-ul gazduit la noi indeplineste toate masurile de siguranta si securitate folosind servere protejate cu parola (pentru a asigura directoare, fisiere, etc) si prin algoritumului de criptare SSL (pentru plati on-line, carucioare de cumparaturi, etc).

Web Hosting oferit pe servere ultra performante IBM, cu procesoare Intel Xeon de 2.8 Ghz (X5660 Six-Core), HDD 15k rpm ultra-rapide si 24 GB RAM.
PREZENTARE N*****************************
MEMBRU
GRATUIT
N*****************************
682 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: mentenanta - service - web design