Inscrie firma »

Y**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Y**********************

Firma cu vocatie europeana, Youcon Medical Care are ca domeniu principal de activitate recrutarea si plasarea personalului medical in Germania. Obiectivul nostru consta in promovarea mobilitatii personalului medical. Firma noastra pune pret, inainte de toate, pe satisfactia tuturor partilor implicate in procesul de mediere.
Activitatile si serviciile noastre sunt destinate cu precadere persoanelor care au profesia de Asistent Medical Generalist si vor sa profeseze in aria noastra de activitate.
Programul pe care il oferim va ajuta ca in cativa pasi sa gasiti un loc de munca adecvat dorintelor dumneavoastra intr-un spital privat sau de stat, ori in cadrul unei firme ce ofera asistenta medicala ambulatorie.
Pot participa la acest program atat persoanele care au studii de specialitate ca asistenti medicali generalisti, cat si persoanele care inca nu au finalizat studiile. Experienta in domeniu precum si cunostiintele de limba germana nu sunt obligatorii. Persoanelor care nu cunosc limba germana, li se vor oferi cursuri.
Asistentul medical pe care il cautam este o persoana entuziasta, indrazneata si este dornica sa invete si sa investeasca pentru a avansa in cariera. Este nu numai dedicat meseriei si pacientilor dar este si un coleg agreabil.
Daca va recunoasteti in profilul schitat, atunci sunteti cu siguranta asistentul medical pe care il cautam!
Hotararea de a lucra si de a locui in alta tara este poate una dintre cele mai dificile hotarari pe care le-ati luat pana acum, iar procesul intre aceasta hotarare si integrarea in noua cultura si maniera de a lucra necesita efort si energie din partea tuturor partilor implicate. Pentru ca noi intelegem foarte bine ce implicatii are aceasta decizie pentru dumneavoastra va oferim acest program, care pe langa gasirea unui loc care vi se potriveste, va asigura asistenta personala si in acelasi timp profesionala de-a lungul intregului proces. Va informam intotdeauna in detaliu si din timp despre pasii pe care trebuie sa-i faceti si vom tine cont intotdeauna de dorintele si nevoile dumneavoastra.
PREZENTARE Y**********************
MEMBRU
GRATUIT
Y**********************
800 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
Y**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: strainatate - munca in strainatate - asistent medical Germania

ULTIMELE PRODUSE ALE YOUCON MEDICAL CARE SRL

Asistenta medicala pentru GermaniaAsistenta medicala pentru Germania
Asistenta medicala pentru germania
Tipul ofertei Full Time Nivel cariera Liceu, Scoala postliceala, Facultate Salariu oferit dupa interviu Tara ...
Asistent medical pentru GermaniaAsistent medical pentru Germania
Asistent medical pentru germania
Tipul ofertei Full Time Nivel carieraLiceu, Scoala postliceeala, Facultate Salariu oferit dupa interviu Tara ...
SELECTAM si RECRUTAM PERSONAL SANITARSELECTAM si RECRUTAM PERSONAL SANITAR
Selectam si recrutam personal sanitar
Firma cu vocatie europeana, Youcon Medical Care are ca domeniu principal de activitate recrutarea si plasarea ...
YOUCON MEDICAL CARE SRL ESTE INSCRISA IN