Inscrie firma »
F********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
PLIC ZAHAR TOS

PLIC ZAHAR TOS

Tip produs: plic zahar | stick zahar | pliculete zahar personalizate
Producator: FERA TRADE GROAUP SRL
 

Prezentare PLIC ZAHAR TOS

Firma FERA TRADE GROUP srl incepand cu anul 1995 ambaleaza zaharul, zaharul brun, indulcitorul, sarea sau piperul in pliculete de diferite dimensiuni , cu diferite gramaje, in functie de cerintele clientului.
Pe langa pliculetele standard recunoscute pe piata HORECA pentru raportul pret/calitate foarte bun, firma noastra promoveaza PERSONALIZAREA plicurilor in functie de dorinta clientilor, atat cu sigla companiei precum si cu alte informatii (nr. telefon, adresa internet,etc.). Dimensiunea lui transforma plicul de zahar intr-un mijloc modern si foarte eficient de reclama pentru afacerea clientului, mult mai bun decat ambalarea in stick.
PLICUL DE ZAHAR, ZAHAR BRUN SAU INDULCITOR este intalnit in toate locatiile HORECA.
Firma noastra incearca sa vina in intampinarea proprietarilor acestora prin faptul ca poate personaliza IN CANTITATI MICI aceste produse, LA COSTURI SIMILARE CELOR ACTUALE.
Astfel, toate barurile, cafenelele, terasele, restaurantele, casinourile, cluburile, discotecile, pizzeriile, firmele de catering, firmele de vending, fast food-urile si orice alte locuri care servesc cafea, ceai sau bauturi calde, acum isi POT PROMOVA AFACERILE, MARCILE SI INTERESELE LOR IN SPATIILE LOR si nu pe ale producatorilor de cafea.
Experienta in domeniu, calitatea produselor noastre si satisfactia clientilor ne fac increzatori ca tot mai multi administratori de locatii HORECA, vor intelege ca produsele si serviciile oferite de ei trebuie sa-i reprezinte si sa poarte marca si semnatura lor CA O MASURA A INVESTITIILOR FACUTE.
PREZENTARE F**********************
MEMBRU
GRATUIT
F**********************
1 020 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: plic zahar - stick brun - plic personalizat zahar