Inscrie firma »
Usa dubla de interior cu sticla, 04-DOUBLE-C, culoare fag

Usa dubla de interior cu sticla, 04-DOUBLE-C, culoare fag

 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Usa dubla de interior cu sticla, 04-DOUBLE-C, culoare fag

Usa se livreaza in ambalaj protector din carton, fara feroneria montata, in pretul acesteia intrand: foaia de usa, tocul cu cheder, 3 balamale (aurii sau argintii), pervazul ornamental, broasca cu cheie si maner (aurii sau argintii).

Usile duble de interior, gama Best Imperial, sunt realizate din lemn de brad, iar la exterior sunt placate cu un strat rezistent de MDF in diverse culori, care da usilor un design exterior ce se poate integra usor in mediul dumneavoastra ambiant, putandu-se astfel asocia perfect fie cu mobilierul, fie cu parchetul din habitatul dumneavoastra.

Usile de interior se gasesc in 4 modele, fiecare din acestea avand 4 culori care imita cu usurinta diverse nuante de lemn: cires, stejar, fag, nuc. Se livreaza clientilor fara feroneria montata, ele fiind ambalate in carton pentru o mai buna protectie pana la momentul montarii sale. Preturile cuprind foaia de usa, tocul cu cheder, 3 balamale (aurii sau argintii), pervazul ornamental, broasca cu cheie si maner (aurii sau argintii).

** Geamurile din interiorul usilor sunt incluse in pret, ele putand fi schimbate in cazul in care acestea, din diverse motive, se sparg, geamul fiind compus dintr-o singura foaie de sticla, iar daca preferintele d-voastra sunt altele in materie de sticla, puteti scoate foarte usor foaia respectiva si o puteti inlocui cu o alta dorita.

PREZENTARE A************
MEMBRU
GRATUIT
A************
74 654 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: USI METALICE APARTAMENTE SI CASE - DOUA YALE - INCHIDERE MULTISISTEM

USA DUBLA DE INTERIOR CU STICLA, 04-DOUBLE-C, CULOARE FAG ESTE LISTAT IN: