Inscrie firma »
Examene Cambridge

Examene Cambridge

Tip produs: Examene Cambridge | cursuri | copii
 

Prezentare Examene Cambridge

YLE-pentru copii intre 7-12 ani


Cursul de pregatire pentru copii YLE (Young Learners English) se adreseaza copiilor de clasa a V-a cu nivel elementar de cunoastere a limbii engleze (YLE Movers) si nivel mediu de cunoastere a limbii engleze (YLE Flyers).

YLE (Young Learners English) sunt teste Cambridge special concepute pentru copii cu varste intre 7 si 12 ani, la trei niveluri de dificultate: Starters, Movers si Flyers.

Aceste teste recunosc si certifica eforturile copiilor de a invata limba engleza,reprezintind un mod distractiv si motivant de a-i obisnui cu rigorile unui examen international.

YLE Flyers este la nivelul A2 pe Scala Comuna Comuna Europeana de Refererinta pentru Limbi a Consiliului Europei (la aproximativ acelasi nivel cu examenul KET).
YLE Starters si YLE Movers sunt la nivelul A1.

Fiecare copil care sustine acest examen va primi un certificat indicand capacitatea acestuia de a vorbi, asculta, citi si scrie in limba engleza

Perioada de desfasurare

Pe tot parcursul anului scolar,cu respectarea vacantelor legale.
In functie de numarul de locuri disponibil, se pot face inscrieri si pe parcursul anului scolar.


Grupe de studiu

- Grupe de 5-8 cursanti
- La cerere,grupe mai mici de studiu.

*Plasarea cursantilor intr-o anume grupa de studiu se realizeaza in urma sustinerii unui test prealabil GRATUIT,test sustinut cu profesorul titular de curs si care are drept scop evaluarea cunostintelor de limba straina.


Pregatirea examenelor la Z-Builders
inseamna:

simulari complete (gratuite) ale probelor examenului,concepute special pentru a familiariza candidatul cu tipologia, procedura, gradul de dificultate si metoda de evaluare a examenului
evaluare periodica a nivelului de pregatire in raport cu cerintele examenului,ceea ce da prilejul corectarii timpurii a eventualelor lacune
folosirea manualelor special concepute pentru pregatirea examenului ce urmeaza a fi sustinut si care urmaresc acomodarea cursantului cu formatul acestuia


Student Progress Report

Copiii si adolescentii beneficiaza de un sistem de monitorizare continua.
Periodic parintii primesc un raport scris de la profesori.

- in Student Progress Report sunt notate si detaliate toate criteriile relevante nivelului de studiu si examenului Cambridge pe care acestia il pot sustine la finalul anului scolar;
- in acest raport,profesorul va face si recomandari pentru corectarea punctelor slabe;
- ca urmare a simularii examenului, elevul primeste un raport de evaluare in care se regasesc notele obtinute la ambele teste, scris si oral si cu recomandarile necesare
- elevii care au rezultate bune in pregatirea examenului YLE beneficiaza de un sistem de recompense prin diplome si premii.




30% mai multa eficienta in invatarea limbii engleze prin simpla folosire a smart boardului

Consideram ca o limba straina se invata cu succes atunci cind metodele de predare sunt interesante, captivante, iar copiii sunt cit mai implicati si activi.Acesta este motivul pentru care credem cu tarie ca in afara de manuale,caiete,profesori,teste si evaluari,in fiecare clasa de curs,ar trebui sa isi faca loc si un strop de
magie

De aceea Z Builders aduce
cea mai performanta tehnologie a momentului
in domeniul educational,in sala de curs:smart board multi touch,seria 800,un produs SMART Technologies.


De ce sa sustinem aceste examene?

- Certificatele,atestatele obtinute prin promovarea examenelor sunt recunoscute international
- este un pas important pentru cei care doresc sa progreseze si sa sustina urmatorul nivel de examene Cambridge- FCE (First Certificate in English), recunoscut pe plan international;
- Certificatele astfel obtinute atesta nivelul de cunostinte in conformitate cu norme internationale de evaluare
- Servesc la obtinerea unui loc de munca in strainatate,intr-o companie straina sau mixta, la inscrierea in universitati sau cursuri in strainatate, ca auxiliar in obtinerea licentei la o universitate romaneasca etc.
- Reprezinta criterii de angajare si promovare in posturi ce reclama cunoasterea unei limbi straine
- Reprezinta indicatoare ale nivelului de cunoastere a limbii straine
- Certificatul va sporeste substantial ponderea propriului CV

Profesorii

Selectati atent din toate domeniile, acestia reprezinta cartea noastra de vizita; dascali cu experienta in invatamintul de stat si privat din Romania, unii dintre ei cu experienta de predare in SUA sau UK, cetateni straini, vorbitori nativi ai unor limbi straine predate in centrul nostru sau cetateni romani, autori de carti, manuale, articole in reviste de prestigiu in domeniul lor, unii dintre ei cu bogata activitate de cercetare, doctori, doctoranzi, cadre universitare, profesori de liceu sau scoala generala.

Dintre proaspetii absolventi de facultate, am ales doar acei fosti studenti, actualmente masteranzi, extrem de putini la numar, cu rezultate exceptionale in anii de facultate sau sefi de promotie si care vizeaza o cariera universitara in domeniul lor in Romania sau SUA


Manuale si resurse didactice

Folosim manuale ale unor prestigioase edituri pentru toate cursurile de limbi straine studiate la centrul nostru(Cambridge University Press, Oxford University Press,Hachette,Didier,Hueber),inclusiv ultimele aparitii in domeniu,dar si numeroase materiale auxiliare puse la dispozitia cursantilor si profesorilor(mijloace video,audio, white-board, tabla interactiva, flashcards).

La toate acestea adaugam materiale special concepute pentru invatarea limbilor straine adaptate pentru smart board.


Pauza de 10 minute:ceai,prajituri si lecturi

Copiii se vor bucura de selectia noastra de ceaiuri si prajituri: variate ceaiuri (reci,vara,dar fara gheata pentru virstele mici si calde,aburinde,iarna)de fructe si plante aromate,uscate pe cale naturala,neprelucrate chimic si care nu contin tanin sau cofeina,dar si micile noastre deserturi,sub forma variatelor fursecuri+o mica pauza de 10 minute,ii va binedispune.
La toate acestea adaugam,pe perioada pauzei,o fabuloasa selectie de carti si albume de o calitate culturala exceptionala ,editate de catre prestigioase edituri europene si americane.Vor incepe a 2-a parte a cursului mai fresh ca oricind.
Acestea sunt oferite gratuit la fiecare curs marca Z-Builders.

Care sunt recompensele pentru rezultate deosebite?

Fiecare cursant va primi :
- O diploma de absolvire
Diploma de excelenta pentru cei care au obtinut rezultate deosebite in invatarea limbii germane de-a lungul intregului an scolar.


Metoda

Reprezinta mai mult decit o abordare logico-verbala in procesul predarii.

Ne adresam celor 8 tipuri de inteligenta descoperite de catre Howard Gardner(Harvard University) si folosim cele 8 stiluri de invatare care li se adreseaza: vizuala, verbala, intuitiva, senzoriala, activa, reflectiva, secventiala, globala(R. Felder,L. Silverman) la care adaugam conceptul de Cooperative learning si tehnologie de ultima ora in domeniul educatiei:nu doar laptopuri,table magnetice,dar si ultimul tip de smartboard multitouch,seria 800 cu functii complexe extrem de utile in domeniul invatarii,inclusiv cele de reprezentare tridimensionala.

Astfel, la noi predarea devine un adevarat spectacol multimedia.

In timpul predarii,sunt vizate atit partea practica,datele concrete,exercitiile,cit si teoria din spatele acestora,conceptele (invatarea senzorial-intuitiva),cu un accent deosebit pe comunicare. Predarea va combina partea vizuala(imagini pe smartboard,tabla magnetica,flipchart) cu cea verbala.

In plus,pentru ca invatarea sa devina distractiva,adaugam elemente dinamice specifice dramei(jocuri de rol,marionete,mici improvizatii amuzante),totul intr-un mediu placut si prietenos,gindit sa incurajeze atmosfera de cooperare si dialog si sa cladeasca increderea in sine a cursantilor.

Cooperative learning

Invatarea prin cooperare este o strategie educationala stucturata si sistematizata in cadrul careia grupe mici lucreaza impreuna pentru a atinge un tel comun.

"Cercetarile au aratat ca structurile de cooperare sunt mai bune decat cele competitive si bazate pe individualism, atat din punct de vedere al performantelor scolare, cat si social, indiferent de continut si de nivelul de invatamant." (Kagan,1997)

Este o invatare activa care da prilejul celor care invata sa cistige mai mult deci cunostinte:
- interdependenta pozitiva,
- responsabilizare,
- interactiune fata in fata,
- folosirea adecvata a abilitatilor colaborative,
- dezvoltarea abilitatilor interpersonale
PREZENTARE H*************
MEMBRU
GRATUIT
H*************
3 463 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
H*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri - training - meditatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU EXAMENE CAMBRIDGE

Examene CambridgeExamene Cambridge
Examene Cambridge
YLE-pentru copii intre 7-12 ani Cursul de pregatire pentru copii YLE (Young Learners English) se adreseaza copiilor ...
Curs limbi straine pentru adultiCurs limbi straine pentru adulti
Curs limbi straine pentru adulti
Care sunt limbile straine pe care le puteti invata la noi? In principiu,puteti invata orice limba straina cu ...
Pregatire pentru examenul IELTSPregatire pentru examenul IELTS
Pregatire pentru examenul IELTS
IELTS The International English Language Testing System IELTS (the International English Language Testing System) ...
Curs limba engleza pentru copii clasele 8-10 aniCurs limba engleza pentru copii clasele 8-10 ani
Curs limba engleza pentru copii clasele ...
- Obiectiv principal: achizitia cunostintelor de limba engleza la nivelul A1,asa cum este definit de Cadrul European ...
Curs de limba engleza,Grupa de virsta:5-7 aniCurs de limba engleza,Grupa de virsta:5-7 ani
Curs de limba engleza,Grupa de virsta:5-...
Metoda: mai mult decit o abordare logico-verbala in procesul predarii - Ne adresam celor 8 tipuri de inteligenta ...
Curs de limba germana  Grupa de virsta:5-7 aniCurs de limba germana  Grupa de virsta:5-7 ani
Curs de limba germana Grupa de virsta:5...
Metoda: mai mult decit o abordare logico-verbala in procesul predarii - Ne adresam celor 8 tipuri de inteligenta ...
Matematica,limba romana,informatica,limbi straine,materii scolareMatematica,limba romana,informatica,limbi straine,materii scolare
Matematica,limba romana,informatica,limb...
Matematica,limba romana,informatica,limbi straine,materii scolare Despre curs Cursul se adreseaza elevilor din ...

EXAMENE CAMBRIDGE ESTE LISTAT IN: