Inscrie firma »
Punctul critic. Trimestrial de diagnoza sociala, politica si culturala (Nr. 5). Statul si minoritatile nationale. Editie bilingva.

Punctul critic. Trimestrial de diagnoza sociala, politica si culturala (Nr. 5). Statul si minoritatile nationale. Editie bilingva.

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Punctul critic. Trimestrial de diagnoza sociala, politica si culturala (Nr. 5). Statul si minoritatile nationale. Editie bilingva.

Revista Punctul Critic, ajunsa la numarul 5, abordeaza problemele minoritatilor nationale pe care orice stat le poate intalni in decursul istoriei sale. Astfel, autorii articolelor aduc in discutie, printre altele, problemele cu care s-au confruntat minoritatile nationale in zona balcanica, situatia etniei rome regasita pe aproape tot cuprinsul Europei, istoria poporul aroman, precum si un articol interesant despre politica Ucrainei de asimilare a romanilor din Bucovina de Nord. Noutatea acestui numar consta in faptul ca toate articolele sunt traduse si in limba engleza, astfel ca de acum inainte revista Punctul Critic va fi una bilingva.
PREZENTARE P*****************
MEMBRU
GRATUIT
P*****************
291 534 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: carti - carti online - vanzari carti

PUNCTUL CRITIC. TRIMESTRIAL DE DIAGNOZA SOCIALA, POLITICA SI CULTURALA (NR. 5). STATUL SI MINORITATILE NATIONALE. EDITIE BILINGVA. ESTE LISTAT IN: