Inscrie firma »
O********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Chiptuning si resoftare auto

Chiptuning si resoftare auto

Tip produs: chiptuning auto | resoftare | reducere consum combustibil
Producator: tcm turbo gmbh
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Chiptuning si resoftare auto

Ca regula generala in functie de motorul autoturismului dumneavoastra puterea se modifica astfel:
A. Motoare Turbo (diesel si benzina ) - crestere de putere este intre 20 si 35%
B. Motoare injectie normal aspirate - crestere de putere intre 5 si 12% Operatia dureaza intre 1h si 5h in functie de metoda folosita ( chip clasic, OBD sau BDM ).
Consumul poate sa scada cu pana la 0.3-0.5 litri / 100km. Cum toti care cauta crestere de putere nu sunt tentati sa mearga la consum cu masina ci la performante in general majoritatea obtin performante mai bune ca inainte de optimizare cu un consum egal cu cel initial (sau uneori mai mare).
La cerere firma noastra va poate rescrie ECU cu softul original (din orice motiv doriti dvs) Prin optimizarea ECU-ului nu se forteaza parametrii admisi de producator. Modificarile facute se incadreaza in tolerantele cerute de fabricantul autoturismului pieselor componente motorului.Se poate face si o optimizare depasind limita superioara a tolerantelor acestor piese dar o astfel de modificare nu este destinata utilizarii zi de zi ( chiar si modelul A a lui Henry Ford avea o tija pe coloana de directie cu ajutorul careia soferul putea controla aprinderea. Scopul era sa imbunatateasca performantele motorului prin ajustarea momentului injectiei si amestecul cel mai bun de aer-combustibil). Parametrii motorului sunt modificati pornind de la softul original al motorului.
Avantajul remaparii OBD fata de chiptuningul clasic este ca se sare peste pasul cu desfacerea ECU-ului si interventia HARDWARE in el prin dezlipire si lipire. Aceasta operatiune pe langa faptul ca nu poti sa stii cum se va comporta peste 4-5 ani dupa supuneri la incalziri si raciri (vara se poate ajunge la 50-60 de grade in cutia ECU , iar iarna usor la -20grade). Remaparea OBD se face rescriind chipul original prezent in masina. Singurul dezavantaj este ca la astfel de modificare se incadreaza doar autoturismele fabricate dupa 2000. Cele fabricate inainte de 2000 trebuiesc modificate prin chiptuning clasic.
Garanþia noastra va acoperi orice defect la motor provocat direct de upgrade chip tuning
PREZENTARE O**********************
MEMBRU
GRATUIT
O**********************
2 774 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
O**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sonorizari auto - chiptuning si resoftare auto - piese auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU CHIPTUNING SI RESOFTARE AUTO

Sonorizari auto, boxe, subwoofere, statii, cd-playere, xenon,piese auto!Sonorizari auto, boxe, subwoofere, statii, cd-playere, xenon,piese auto!
Sonorizari auto, boxe, subwoofere, stati...
Solutii pentru persoane fizice: Pentru masina - tuning audio/video auto, instalari sisteme multimedia - sisteme ...
RON 10
Service GPSService GPS
Service GPS
GPS-ul dumneavoastra nu mai merge? Aveti probleme cu display-ul, sau aveti nevoie de instalare harti pe el? Ati ajuns ...
RON 80
Senzori parcare cu afisaj in oglinda heliomata PNI-ADL005 si camera de mers inapoiSenzori parcare cu afisaj in oglinda heliomata PNI-ADL005 si camera de mers inapoi
Senzori parcare cu afisaj in oglinda hel...
Sistemul de parcare cu afisaj in oglinda, PNI-ADL005 este cel mai perfomant de pe piata. Oglinda se monteaza pe oglinda ...
RON 445
CHIPTUNING SI RESOFTARE AUTO - PRODUSE SIMILARE