Inscrie firma »
D********************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
SERVICE KAERCHER BUCURESTI

SERVICE KAERCHER BUCURESTI

Tip produs: SERVICE ECHIPAMENTE KARCHER | PIESE DE SCHIMB KAERCHER | REPARATII PRODUSE KARCHER
Producator: KARCHER GERMANIA
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare SERVICE KAERCHER BUCURESTI

Customer service. No limits.
Strategia de piata
Suntem o echipa in viziunea careia exista numai clienti multumiti. Fiecare angajat impartaseste aceasta convingere. Respect, promptitudine, rapiditate, comunicare, jovialitate sunt valori pe care le promovam atat in interiorul companiei noastre cat si in relatiile cu clientii nostri. Suntem un colectiv motivat care este decis sa iti ofere o experienta deosebita.

Conduita de Afaceri
Valori si principii. Customer service.
Mentinerea standardelor ridicate in cadrul companiei noastre este obiectivul fiecarui angajat. Fiecare dintre noi impartaseste valorile si principiile companiei in scopul de a oferi o experienta fara egal clientilor nostri consolidandu-ne astfel pozitia de lider pe piata echipamentelor profesionale de curatenie Karcher.

Valorile noastre
Incredere: un partener responsabil, respectat de clienti
Respect: relatii durabile cu clientii si angajatii nostri
Spirit antreprenorial: management si angajati profesionisti hotarati sa ofere o experienta unica clientilor

Principiile noastre
Nu promite mai mult decat poti sa oferi
Incredere totala in noi
Transparenta si onestitate
Comunicare si flexibilitate
Integritate in afaceri

Va oferim:
Service pentru masini de spalat cu jet presiune din gama profesionala sau hobby, aspiratoare mediu umed sau uscat, masini de spalata pavimentul, masini de maturat-aspirat, produse de firma germana Karcher.

Ai un echipament Karcher ce a depasit perioada de garantie si necesita reparatii sau intretinere, doresti sa comanzi accesorii pentru echipamentele tale Karcher, doresti o constatare tehnica si o evaluare a costului reparatiilor echipamentului tau Karcher, ai un echipament Karcher ce se afla in garantie si necesita interventie service autorizata, ai o urgenta si doresti ca un tehnician autorizat Karcher sa se deplaseze la sediul tau pentru reparatii, nimic mai simplu, apeleaza la service-ul nostru.

Pentru toate aparatele comercializate,va asiguram service, piese de schimb si consumabile atat in perioada de garantie cat si post-garantie.

Pe tot parcursul desfasurarii contractului, incepand din faza initiala si pana la finalizarea lucrarilor de montaj si efectuarea probelor, precum si in perioadele de garantie si post-garantie, se pastreaza permanent si cu deosebita minutiozitate legatura cu clientul.

Pentru revizie in service, se asigura 6 luni garantie, piese de schimb pe stoc sau in termen de 7-10 zile de la data confirmarii comenzii (in cazuri exceptionale). Interventia se face local, iar in cazuri de anvergura - reparatie se face la sediul nostru din Bucuresti.

Timpul de interventie este de 12-48 ore de la momentul sesizarii . Astfel, garantam ca se va interveni in cel mai scurt timp posibil asupra eventualelor defectiuni.
Emitereaunui deviz de reparatie nu va dura mai mult de 24 ore, astfel incat dumneavoastra veti sti in cel mai scurt timp posbil care sunt costurile si ce presupune reparatia respectiva.
Reparatiile se pot face atat la sediul clientului cat si in service-ul nostru..
Pret :
Pret de 16 Euro pentru o ora de manopera.Pentru deplasari in afara orasului Bucuresti se percepe o taxa de 0.2 Euro / km.. Prima ora de manopera include si constatarea tehnica.
PREZENTARE D**********************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
D**********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: service Nilfisk - service si piese de schimb Nilfisk - reparatii aparate Nilfisk

PRODUSE ASEMANATOARE CU SERVICE KAERCHER BUCURESTI

Service si consumabile echipamente marca Karcher germaniaService si consumabile echipamente marca Karcher germania
Service si consumabile echipamente marca...
Service KARCHER in Bucuresti. Daca sunteti in cautarea unui service Karcher in Bucuresti, ati ajuns la locul ...
RON 90
Consumabile si piese de schimb pentru echipamente marca KarcherConsumabile si piese de schimb pentru echipamente marca Karcher
Consumabile si piese de schimb pentru ec...
Service si consumabile pentru aparatura marca Karcher Germania. Efectuam lucrari de service specializat pentru ...