Inscrie firma »
CONFORT BUSINESS & SERVICES SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact
Set coloana dus Benin Rose Gold  cu trei functie

Set coloana dus Benin Rose Gold cu trei functie

Telefon: click aici0752 22 55 09
Pret: 899.00 RON
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Daniel
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Set coloana dus Benin Rose Gold cu trei functie

Set coloana dus Benin Rose Gold cu trei functii cu dus mana, para dus, iesire cada cu furtun si para dus incluse are integrate urmatoarele functii pentru cada si dus Panou dus trei functii DONA Gold cu dus mana, para dus, iesire cada este in nuanta auriu lucios iar in compunerea lui intra urmatoarele elemente:
Para dus mobila nuanta RoseGold cu suport de fixare pe perete in aceeasi nuanta de culoare aurie, cu maner de culoare alba Baterie cada-dus Benin RoseGold cu pipa rotativa cu \"functie cada\" ideala in cazul in care se doreste folosirea pentru umplerea diverselor recipiente cu apa Coloana de dus model antichizat cu para mare - coloana de dus se ataseaza la bateria de cada dona gold si are urmatoarele caracteristici:
coloana de dus este compusa din doua segmente culisante care permit reglarea inaltimii panoului dus pana la 135 cm (aceasta este inaltimea in punctele maxime) coloana de dus este din alama, in nuanta RoseGold Coloana de dus se fixeaza pe perete intr-un punct - la nivelul imbinarii celor doua segmente. Acest lucru confera rezistenta intregului ansamblu Para dus cu diametru 20cm in nuanta RoseGold (roz-auriu) antichizat ce se poate roti 360 grade in jurul axului de care este fixata Para dus principala a panoului este prevazuta cu duze de silicon care ofera un jet de apa uniform si au un important rol anticalcar Fixarea stabila pe orice tip de suport. Set coloana dus Benin Rose Gold se fixeaza pe perete in doua puncte: la nivelul bateriei prin intermediul excentricelor si la nivelul coloanei dus Utilizare facila - Set coloana dus Benin Rose Gold asigura reglarea cu precizie a temperaturii apei printr-o simpla rotire sau ridicare a manetei de control. Fiabilitate - Echipata cu cartus ceramic, bateria cada-dus Benin RoseGold functioneaza in parametri optimi pana la 600.000 de cicluri de inchidere deschidere. Para de dus de mana tip telefon nuanta RoseGold cu insertie din plastic ABS alba pe maner:
Diametru de 8 cm cu design in forma de palnie Duze din silicon si un singur tip de dus. Duzele sunt dispuse concentric Suport fixare perete in aceeasi nuanta de culoare RoseGold cu para de dus Maner de culoare alba din plastic ABS, care pe langa rolul estetic ofera si o aderenta mai buna si un aspect de \"nou\" pentru un timp indelungat. Comutator de mare precizie pentru alegerea functiilor de dus montat pe baterie
Reglarea functiilor Set coloana dus Benin Rose Gold se face prin simpla rotire catre stanga / dreapta a comutatorului. Fiecare functie a bateriei este gravata pe comutator si astfel schimbarea functiilor se face foarte usor si exact Set coloana dus Benin Rose Gold integral din alama sanitara cu cartus ceramic pentru fiabilitate ridicata
Pipa este rotativa, pentru un plus de utilizare, ce permite umplerea recipientelor cu apa Accesorii pentru motarea baterie cada incluse (garnituri, capace de mascare aurii, excentrice) Set coloana dus Benin Rose Gold are in compunere toate accesoriile pentru montare si punerea in functiune.

Set coloana dus Benin RoseGold este special conceput pentru a fi montat in cabina de dus. In cazul in care se doreste montarea lui la instalatia de apa a cazii de baia trebuie sa aveti in vedere ca instalatia de cada este montata la aprox. 60cm de la nivelul solului iar cea a cabinei de dus la aprox 110cm.

PREZENTARE CONFORT BUSINESS & SERVICES SRL
LIGHT
MEMBER
CONFORT BUSINESS & SERVICES SRL
143 043 accesari
Persoana de contact: Daniel
Adresa postala: chiajna
Localitate: Chiajna, Ilfov
Telefon: click aici 0752 22 55 09
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: deconfort - uscatoare senzor - baterie cascada

SET COLOANA DUS BENIN ROSE GOLD CU TREI FUNCTIE ESTE LISTAT IN: