Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Suntem membri ai DFK International, o asociatie de firme de contabilitate si consultanti aflata intre primele 10 pozitii la nivel international, ai carei membri vin in sprijinul clientilor de mai mult de 50 de ani.

DFK Romania ofera servicii de audit, contabilitate si consultanta pentru a ajuta afacerile sa se dezvolte in acest mediu dinamic.

Echipa noastra este alcatuita din profesionisti entuziasti, care isi folosesc experienta si cunostintele pentru a oferi rezultate prompte si pentru a aduce valoare adaugata afacerii dumneavoastra.

Clientii nostri sunt companii multinationale, entitati locale si organizatii non-profit, toti in cautare de servicii la cel mai inalt nivel de calitate.

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) a sarbatorit, sambata, 21 septembrie, \"Ziua Nationala a Contabilului Roman\", editia a IX-a. In cadrul acestui eveniment au fost acordate premii, celor mai bune societati membre CECCAR atat la nivel national, cat si la nivel de filiale. La nivel national, \"Premiul special al anului 2013\", la categoria societati mici, a fost acordat Societatii ACCORDSERVE CONTA SRL, partenerul noastru afiliat.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
1 623 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: audit - consultanta - contabilitate

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DFK ROMANIA SRL

Audit internAudit intern
Audit intern
Auditul intern este activitatea de examinare obiectiva a ansamblului activitatilor unei organizatii, in scopul ...
Audit de conformitateAudit de conformitate
Audit de conformitate
DFK Romania ofera servicii de audit de conformitate pentru proiecte cu finantare din fonduri structurale. ...
Audit financiarAudit financiar
Audit financiar
DFK Romania este autorizata de CAFR pentru a efectua auditul companiilor romane in conformitate cu standardele contabile ...