Inscrie firma »

S***********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************************

EXPERT CURIER INTERNATIONAL

Despre noi:
Infintata in 2012, Expert Curier International este prima companie din Sibiu ce ofera servicii de curierat rapid local cu livrare in aceeasi zi dar si cu acoperire nationala.
Suntem o echipa tanara, dinamica, cu experienta in domeniul curieratului rapid si ne-am unit fortele pentru a va oferi cele mai bune solutii, la preturi competitive.
Pentru ca ne dorim clienti multumiti si fericiti, oferim servicii de curierat flexibile si personalizate, in functie de cerintele clientilor nostri. Totodata, oferim consultanta la ambalarea si sigilarea coletelor, pentru a evita deteriorarea produselor in timpul transportului.
In ceea ce priveste timpul de tranzit in sistem de curierat express, asiguram livrarea de documente si colete la destinatie in 24 de ore la nivel national.
Oferim o gama larga de servicii pe piata de profil din Romania, si anume:
1. Local Sibiu: serviciu local de curierat, pentru documente sau colete, cu livrare in aceeasi zi sau a doua zi lucratoare pe raza judetului Sibiu, in functie de serviciul ales de client. Preluarea si predarea sub semnatura sunt incluse.
2. Express national: serviciu national de curierat, pentru documente sau colete, cu livrare a doua zi lucratoare oriunde in Romania. Preluarea si predarea sub semnatura sunt incluse.
3. Express special: serviciu national de curierat, pentru documente sau colete, cu livrare in aceeasi zi cu colectarea expeditiei din Sibiu, oriunde in Romania. Preluarea si predarea sub semnatura sunt incluse.
4. Agent Procedural: serviciu local de curierat, pentru documente, dedicat exclusiv actelor de procedura. Preluarea si predarea la adresa de destinatie, precum si returul dovezii de livrare sunt incluse.
Preluarea coletelor se face de la domiciliul/sediul clientului de luni pana vineri intre orele 8:30-17:00 si sambata intre 9:00 si 12:00. Livrarile sunt efectuate cu prioritate in urmatoarea zi lucratoare sau in acceasi zi, in functie de serviciul ales de client.



Misiune:
Suntem o echipa de oameni motivati si dinamici care conecteaza oameni si teritorii.
Viziune:
Sa devenim cea mai buna companie de transport la nivel national.
Valori:
Respectam promisiunile facute clientilor nostri.
Suntem orientati catre satisfacerea clientilor nostri.
Ne caracterizeaza flexibilitatea, dinamismul si avem intotdeauna o atitudine pozitiva.
PREZENTARE S***********************************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************************
392 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curierat - transport - curierat rapid

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EXPERT CURIER INTERNATIONAL SRL-D

Oferta firmei SC EXPERT CURIER INTERNATIONAL SRL-D nu contine nici un produs sau serviciu
SC EXPERT CURIER INTERNATIONAL SRL-D ESTE INSCRISA IN