Inscrie firma »
Tensiometru de brat cu adaptor priza inclus Little Doctor LD 5A

Tensiometru de brat cu adaptor priza inclus Little Doctor LD 5A

Tip produs: cadouri cadouri pentru ei
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Tensiometru de brat cu adaptor priza inclus Little Doctor LD 5A

Tensiometrul digital Little Doctor LD5A utilizeaza metoda oscilometrica de masurare a tensiunii arteriale si a pulsului. Senzorul aparatului simte oscilatiile slabe ale tensiunii din manseta generate de extinderea si contractia arterei brahiale ca raspuns la fiecare bataie a inimii. Pomparea inceteaza atunci cand manseta este umflata adecvat pentru a determina tensiunea arteriala diastolica si sistolica (amplitudinea undelor de tensiune este masurata, transformata in milimetri cloana Hg si afisata pe ecran sub forma unei valori numerice).

TEHNOLOGIE FUZZY

Acest tensiometru este dotat cu tehnologiea Fuzzy, cu ajutorul careia face o medie a pulsului avut la ultimele masuratori si, pe baza lui, va poate alerta atunci cand ceva este in neregula. Algoritmul Fuzzy ii da dispozitivului o precizie mult mai mare la masurarea tensiunii arteriale.


DETECTIE ARITMIE

Dispune de sistem pentru detectarea pulsului neregulat si a tulburarilor de ritm cardiac (aritmii) si emite avertizare pentru tensiune arteriala crescuta. Ecranul LCD al tensiometrului afiseaza atat valoarea tensiunii cat si rata pulsului in mod simultan iar tensiunea arteriala mai mare de 139 pe Sistolic sau 89 pe Diastolic este comunicata prin semnalizarea intermitenta a valorii masurate.

ECRAN MARE

Ecranul LCD al tensiometrului afiseaza valoarea tensiunii si rata pulsului in mod simultan pe un display mare care ofera o buna lizibilitate valorilor. Fontul mare este usor de citit chiar si de persoane cu deficiente ale vederii. Valorile masuratorilor sunt clar aranjate, una sub alta si nu pot fi confundate.

CLASIFICAREA TENSIUNILOR

Producatorul a introdus clasificarea tensiunilor conform cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO). Astfel, chiar daca nu stim care ar trebui sa fie tensiunea normala, aparatul ne va indica. Culoarea verde indica valori in limitele normale, culoarea galbena ne avertizeaza asupra unei cresteri/scaderi mici fata de nivelul normal iar culoarea rosie ne avertizeaza asupra unor diferente substantiale.


Specificatii:

- Tensiometru digital de brat;

- Memoreaza 30 de valori ale tensiunii;

- Calculeaza valoarea medie a ultimelor 3 masuratori;

- Indicator pentru detectarea aritmiei;

- Alimentare: 4 baterii AA (LR6) sau adaptor priza (inclus in pachet).

Pachetul include:

- Tensiometru;

- Manseta pentru adulti, diametru 25-36 cm;

- Husa pentru transport/protectie;
- Adaptor priza;

PREZENTARE A*************
MEMBRU
GRATUIT
A*************
608 691 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere supraveghere - supraveghere video - camera IP

TENSIOMETRU DE BRAT CU ADAPTOR PRIZA INCLUS LITTLE DOCTOR LD 5A ESTE LISTAT IN: