Inscrie firma »
Sistem supraveghere Wireless de exterior 1 Mp IP 4 canale, IR 40M

Sistem supraveghere Wireless de exterior 1 Mp IP 4 canale, IR 40M

Producator: VEYO
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Sistem supraveghere Wireless de exterior 1 Mp IP 4 canale, IR 40M

Sistem supraveghere cu 4 camere CCD pentru exterior. Vizualizare nocturna in infrarosu pana la 40 m. DVR cu interfata LAN (conexiune la Internet).

Sistemele de supraveghere sunt concepute astfel incat sa ofere un randament maxim si un raport pret/calitate optim. Un sistem de supraveghere video reprezinta solutia perfecta pentru protectia si supravegherea locuintei,a locului de munca,autoturismului in parcare,angajatilor companiilor ,etc. Am configurat pentru Dvs. acest sistem de supraveghere video cu accesorii incluse GRATUIT,in cazul achizionarii lui rezultand o economie in buget de pana la 40% fata de achizionarea separat pe componente ( camere video,dvr sau accesoriile necesare.)

Camerele de supraveghere video pot fi utilizate in interior/exterior! Rezista fara probleme la conditii de umiditate-ploaie-ninsoare-temperatura foarte ridicata sau foarte scazuta!!

Montarea kitului sistem de supraveghere se face foarte usor si simplu

Sistemul include functia de inregistrare numai la miscare.

Activand aceasta functie veti economisi spatiu pe HardDisk. Cu acest sistem puteti vizualiza imagini live de pe telefonul mobil, tableta sau PC. Conectare usoara la Internet prin scanarea cu telefonul mobil a unui cod QR de pe ecranul DVR-ului. Nu este necesara adresa IP fixa.

Sistemul de supraveghere video contine : Camera supraveghere video exterior 1 MP Wireless - 4buc Sursa alimentare camere 12V-1A - 4buc Suport camera - 4 buc NVR 4 canale - 1buc Mouse NVR - 1buc Sursa alimentare NVR - 1buc

Optional: hard disk pentru NVR

PREZENTARE A*************
MEMBRU
GRATUIT
A*************
616 585 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere supraveghere - supraveghere video - camera IP

SISTEM SUPRAVEGHERE WIRELESS DE EXTERIOR 1 MP IP 4 CANALE, IR 40M ESTE LISTAT IN: