Inscrie firma »
Aparat de aerosoli cu compresor Scian NB-212

Aparat de aerosoli cu compresor Scian NB-212

Producator: Scian
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Aparat de aerosoli cu compresor Scian NB-212

Nebulizatorul sau aparatul de aerosoli Scian NB-212 poate fi considerat \"fratele mai mic\" al nebulizatorului NB-211 datorita dimensiunilor relativ mai mici. Din punct de vedere tehnic, aparatul este echipat cu acelasi compresor de calitate superioara ce poate rezista cu succes la foarte multe utilizari.

Acest tip de aparate au luat nastere acum nu foarte multi ani fiind conceput pentru tratarea cu succes a astmului sau a alergiilor respiratorii. Practic, produsul transforma medicamentatia lichida in picaturi microscopice fine, dense ce sunt ulterior inhalate cu foarte mare usurinta. In acest fel, corpul absoarbe mult mai repede medicamentatia decat in forma clasica.

Datorita prezentei compresorului, aparatul de aerosoli nu este foarte silentios. Din acest motiv nu este foarte des utilizat pentru tratarea bebelusilor de pana in 3 ani cunoscuta fiind rapiditatea cu care acestia se sperie de zgomote. Pentru a nu fi obligati sa tinem in imediata apropiere a corpului cum se intampla in cazul nebulizatoarelor cu ultrasunete acesta este prevazut cu un tub lung de aproximativ 2 metri. Astfel, compresorul poate fi asezat pe masa, pe scaun sau chiar pe jos fara prea multe probleme.

Un alt aspect important in ceea ce priveste calitatea aerului ce ajuta la realizarea aerosolilor il are filtrul. Acesta este pozitionat in partea frontala, langa conectorul prin care aerul este pompat pe tub. Fiind fabricat dintr-un burete foarte dens, filtrul poate retine particulele de praf ce pot cauza neplaceri sau infectii. ATENTIE! Filtrul trebuie inlocuit atunci cand este murdar sau la maxim 6 luni.

Pentru a nu pierde nici o picatura de medicamentatie, producatorul a conceput manerul de transport al aparatului de aerosoli cu o umflatura ce permite fixarea in pozitie verticala a kitului de nebulizare. In acest fel avem ambele maini la dispozitie pentru operatiunea de preparare / dozare a medicamentatiei.

Caracteristici:

- Nebulizare cu compresor;

- Compresor cu o durata de viata lunga;

- Tub cu lungime mare;

- Rata crescuta de nebulizare;

- Filtru de praf;

- Capacitatea cupei de medicamentatie de 10 ml;

- Suport ingenios pentru sustinerea kitului de nebulizare.

Pachetul include: aparat de aerosoli, tub extensie, kit pentru nebulizare, masca, mustiuc, filtru de aer- 5 bucati, manual de utilizare.

Garantie: 24 Luni

PREZENTARE A*************
MEMBRU
GRATUIT
A*************
616 585 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere supraveghere - supraveghere video - camera IP

APARAT DE AEROSOLI CU COMPRESOR SCIAN NB-212 ESTE LISTAT IN: