Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

Delta Plus si-a inceput activitatea in 1994 in Pitesti, prin comercializarea automobilelor Dacia si a pieselor de schimb si distribuirea lor la nivel national.

In 1996 Delta Plus si-a diversificat paleta de activitati, incepand sa importe anvelope si sa le comercializeze la nivel national, devenind rapind un partener apreciat si premiat de producatorii internationali. In momentul de fata, in afara sediului central din Pitesti, Delta Plus detine 12 puncte de lucru in tara unde se comercializeaza anvelope si accesorii dedicate: Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta, Craiova, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Ploiesti, Galati, Suceava si Bacau.

Service-ul auto din Pitesti a fost inaugurat in 1998, compania investind periodic in modernizarea centrului cu aparatura si tehnologie la standarde europene.

In anul 2000, Delta Plus si-a extins activitatea si catre transportul auto intern si international, avand un parc auto de peste 80 de vehicule de diverse capacitati.

Delta Plus in 2004 a achizitionat Delta Plast Holding pentru ca s-a dorit diversificarea activitatilor companiei si in afara industriei auto. Delta Plast Holding are ca domeniu de activitate fabricarea, personalizarea si comercializarea de folii, saci, huse, ambalaje si strech din polietilena.

In 2012 compania a inaugurat cel mai modern service de roti din Pitesti, dedicat atat turismelor, cat si vehiculelor comerciale si camioanelor.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
526 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Masini/Piese » Dealeri auto

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DELTA PLUS TRADING SRL

Oferta firmei SC DELTA PLUS TRADING SRL nu contine nici un produs sau serviciu