Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Cursuri si examene acreditate de limba engleza

Cursuri si examene acreditate de limba engleza

Tip produs: cursuri limba engleza pentru afaceri | cursuri limba engleza pentru turism | cursuri limba engleza generala pentru comunicare
Producator: Interactive Center
 

Prezentare Cursuri si examene acreditate de limba engleza

INTERACTIVE CENTER este acreditat de Camera de Comerþ ºi Industrie Londra (LCCI) sã organizeze cursuri de pregãtire ºi examene de atestare a nivelului de competenþã în engleza pentru afaceri (EFB), engleza pentru turism (EFT) ºi engleza generalã pentru comunicare pentru adulþi (SET). În urma susþinerii examenului de competenþã veþi putea obþine un certificat cu valabilitatea nelimitatã, recunoscut internaþional ce vã poate ajuta la studii sau în carierã, precum ºi plan naþional, în sensul echivalãrii probei de limbã englezã la examenul de bacalaureat.
ENGLEZA PENTRU AFACERI (EFB)
Acest examen testeazã abilitãþile lingvistice necesare în sfera mediului de afaceri ºi este destinat atât oamenilor de afaceri cât ºi studenþilor din cadrul facultãþilor cu profil economic. Acest examen este format dintr-o probã scrisã ºi una oralã care pot fi susþinute separat. Examenul English for Business este accesibil pe 5 nivele: Preliminary ºi nivelele 1, 2, 3 ºi respectiv 4, în funcþie de nivelul de competenþã al fiecãruia.


ENGLEZA PENTRU TURISM (EFT)
Engleza pentru turism este un examen de specialitate pentru cei care lucreazã sau doresc sã lucreze în domeniul turismului, ºi are 2 nivele.
Nivelul 2 al examenului se adreseazã personalului responsabil pentru probleme administrative ºi manageriale din domeniu.
Examenul EFT este format dintr-o probã scrisã ºi una oralã

ENGLEZA GENERALÃ PENTRU COMUNICARE PENTRU ADULÞI (SET-Senior English Tests)
Examenul de limbã englezã generalã pentru adulþi testeazã abilitãþile de comunicare în situaþii reale de zi cu zi. Cursul se organizeazã pe module intensiv, standard, extensiv (în funcþie de solicitãri), pe 6 unitãþi diferite conforme Cadrului European Comun de Referinþã: beginner, elementary, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate ºi advanced.
Fiecare nivel se evalueazã prin 2 examene: examenul oral ce testeazã abilitatea de comunicare ãn situaþii familiare ºi cel scris care constã din 3 pãrþi obligatorii (Audiþie, Scris, Interpretare). Examenul oral este opþional.


Organizarea cursurilor de pregãtire

Interactive Center organizeazã examene ºi cursuri de pregãtire pentru aceste examene în mai multe variante în funcþie de nevoile cursantului.
Recomandarea cursului are loc pe baza unui test de plasament în vederea stabilirii nivelului de competenþã.
Cursurile sunt structurate pe grupe de cursanþi sau sunt individuale, personalizate, adaptate nevoilor dvs. Costul unui nivel include cursul de pregãtire, contravaloarea suportului de curs ºi a celorlalte materiale necesare studiului precum ºi taxa de examinare.
Suportul de curs ºi lucrãrile susþinute la examenul scris sunt trimise de Camera de Comerþ ºi Industrie, Londra ºi se întorc tot acolo pentru corectare ºi notare. Rezultatele examenului si diplomele sunt trimise în aproximativ 8 sãptãmâni de la data examinãrii, valabilitatea lor nefiind limitatã spre deosebire de alte examene.
Interactive Center vã pregãteºte de asemenea, individual ºi în grup, ºi pentru alte examene de limbã englezã recunoscute internaþional: CAMBRIDGE, IELTS, TOEFL.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
1 504 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri de limba engleza - acreditare - competenta lingvistica

PRODUSE ASEMANATOARE CU CURSURI SI EXAMENE ACREDITATE DE LIMBA ENGLEZA

Cursuri si examene acreditate de limba englezaCursuri si examene acreditate de limba engleza
Cursuri si examene acreditate de limba e...
INTERACTIVE CENTER este acreditat de Camera de Comert si Industrie Londra (LCCI) sa organizeze cursuri de pregatire si ...
RON 1400

CURSURI SI EXAMENE ACREDITATE DE LIMBA ENGLEZA ESTE LISTAT IN: