Inscrie firma »
BRICHETE si PELETI din TURBA

BRICHETE si PELETI din TURBA

Tip produs: pelet | combustibil | turba
Producator: Rusia
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare BRICHETE si PELETI din TURBA

PELETI / BRICHETE TURBA. Combustibil casnic/industrial
Revolutionar. Eficient si Avantajos . Afacere Profitabila

Excelent pentru orice cuptoare, semineuri si sobe, cazangerii, utilaje de incalzire automate, centrale termice etc. Coeficient calorific incomparabil de 4500-5200 Kcal/kg; 7-15 ore de combustie, 2-5% cenusa curata

‒ Pentru orice informatii suplimentare privind Produsul, avantajele pe care le asigura acesta ca si combustibil eficient sau ca obiect al unei afaceri profitabile, privind caracteristicile Produsului, conditiile de livrare, costurile, modalitatile de plata etc.
‒ Pentru negocierea livrarilor en-gross sau a contractelor de parteneriat/distributie
‒ Pentru informatii despre disponibilitatea Produsului pentru consumatorul final, in cantitati reduse sau en-detail, in localitatea/zona in care va aflati,
CONTACTATI REPREZENTANTUL IMPORTATORULUI SI DISTRIBUITORULUI EXCLUSIV

COMPARA:
Un camion iti aduce Brichete din Turba: 15 000 kg x 5 kW/h/kg = 75 000 kWh.
Acelasi camion, daca ti-ar cara lemn de foc: 4 500 kg x 1,5 kW/h/kg = 6 750 kWh.

CALCULEAZA:
1) Un transport cu Brichete din Turba iti aduce combustibil cu o putere calorifica de 11 ori mai mare decat unul cu lemn de foc
2) Pentru un transport cu Brichete din Turba, ai plati ca pentru 2 cu lemn. Dar primesti, la acelasi ban, de 5-6 ori MAI MULTA ENERGIE CURATA, NATURALA, ECOLOGICA!


CUM CUMPAR?
Pentru parteneri de distributie, cumparatori en-gross, consumatori industriali, corporativi sau comunitari, Produsul este oferit in conditii preferintiale, in baza unui Contract direct cu Importatorul si Distribuitorul Exclusiv.

Costurile finale vor fi negociate suplimentar si pot varia in functie de distanta pana la destinatie, cantitati, periodicitate, conditii de achitare etc.

De asemenea, Produsul poate fi procurat in cantitati mai mici, eventual cu livrare la destinatia solicitata, si en-detail (la sac), prin retelele de distributie partenere. Pretul final en-detail (eventual, cel recomandat de Importatorul si Distribuitorul Exclusiv) va fi stabilit de distribuitorul partener.

PRETURILE INDICATE PE ACEST SITE SUNT ORIENTATIVE si urmeaza a fi definite prin negocieri, la perfectarea Contractului de Parteneriat / Distributie / Livrare

1 tona de combustibil din turba va inlocui 5,5-7,5 metri cubi de lemn, sau 2,5-3 tone de carbune. Arderea a 1 000 kg de Brichete sau Peleti de Turba produce la fel de multa caldura ca si arderea a 475 metri cubi de gaze, 500 litri de motorina sau 685 litri de pacura. Energia emanata la arderea unui kilogram de turba este echivalenta cu aproximativ 5 kilowati/ora de energie electrica.


LIVRARE
Produsul va fi livrat en-gross oriunde pe teritoriul Uniunii Europene, in orice localitate din Romania (sau R.Moldova), la depozitul partenerului, devamat, insotit de toate actele si certificatele de rigoare.
In general, produsul va fi livrat cu auto-tiruri 20 tone, pe palete a cate 1 tona, ambalat in saci a cate 15 kg

Produsul poate fi procurat si in cantitati mai mici (dupa caz, direct de la furnizor) sau en-detail (la sac), prin retelele de distributie partenere.

Brichetele din Turba prezinta o tableta cu diametrul de 75 mm si grosimea de 2,5-3 mm sau pana la 125 mm. Peletii de Turba (granulele) au forma unui cilindru extrudat cu diametrul 6-14 mm, lungimea 10-20 mm.
Forma compacta a Produsului si ambalajul comod faciliteaza transportarea, eficientizeaza logistica si permite stocarea in siguranta pe o suprafata redusa, fara conditii speciale, pentru o perioada indelungata, fara ca acesta sa-si piarda din calitatile exemplare. O tona de combustibil din turba poate fi depozitata intr-o zona de numai 1,5 metri cubi. (Produsul poate fi ambalat si in saci mari (Big Bag) de 750-1500 kg, sau in saci comozi de 25, 10 si 5 kg.)


PELETI si BRICHETE din TURBA
Descriere
Produs inovator la standarde euro, este un carburant casnic si industrial deosebit de eficient si avantajos, cu coeficientul calorific foarte inalt si o calitate uniforma garantata, pentru toate sistemele de incalzire. Timpul de combustie il depaseste de 5-7 ori pe cel al lemnului, dar cu o emanare dubla de caldura. Nu scoate fum, nu face mizerie. Peletii au caracteristici inalte de debit, ideal pentru cazangeriile automatizate.
PREZENTARE S***********
MEMBRU
GRATUIT
S***********
4 524 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: turba - pelet - combustibil