Inscrie firma »
Cursuri baschet iasi

Cursuri baschet iasi

Tip produs: baschet iasi | cluburi baschet iasi | baschet copii iasi
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Cursuri baschet iasi

Scoala de Baschet IASI isi propune sa ofere copiilor o alternativa frumoasa de petrecere a timmpului liber iar parintilor siguranta ca, bi-saptamanal, copiii lor sunt intr-un anturaj bun si sanatos.

Scopul nostru este acela de a atrage cat mai multi tineri catre baschet, de a confirma frumusetea si spiritul acestui sport ata de indragit pretutindeni!
Viziunea noastra este aceea de a face din baschet un mod util si placut de a creste si forma caractere puternice. Nu este obligatoriu ca fiecare copil sa devina un nou Michael Jordan dar este foarte important ca toti copiii sa aiba sansa de a cunoaste, face si simti si alte atractii decat cele de la coltul strazii sau al blocului, unde, cu totii stim, nu avem parte intotdeauna de cele mai bune exemple.
Nu punem problema elitismului si nu facem sport de perfomranta, ci incercam sa cladim generatii de copii sanatosi cu rezultate bune la invatatura.
Ne dorim sa oferim un exemplu in IASI, pentru copii, liceeni, parinti deopotriva, de ceea ce inseamna seriozitate, implicare, profesionalism si prietenie.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
822 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: baschet copii iasi - scoala de baschet iasi - cursuri baschet iasi

PRODUSE ASEMANATOARE CU CURSURI BASCHET IASI

Baschet copii iasiBaschet copii iasi
Baschet copii iasi
Pentru copii care doresc mai mult decat ceea ce se intampla la antrenamente pot fi realizate programe individuale de ...
RON 100
Scoala de baschet iasiScoala de baschet iasi
Scoala de baschet iasi
Antrenamentele se desfasoara in cadrul unor grupe de maxim 20 de sportivi. Durata unui antrenament este de 90 minute ...
RON 100