Inscrie firma »

I***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare I***********************

Printese, zane, vrajitoare, iepurasi de paste, Mos Craciun si dragalasele craciunite, spiridusi si cele mai indragite personaje de basm sau desen animat,personaje Disney, confetti, decoratiuni cu baloane, baloane modelate, pictura pe fata, albume foto cu cele mai vesele momente de la petrecere, programe de animatie, face-painting,jocuri si concursuri interactive, tombole, decoruri personalizate pentru petreceri copii si multe altele iti sunt puse la dispozitie de Infinity Events la petrecerea ta, fie ca o organizezi acasa, la un loc de joaca sau la o gradinita.

Avem cea mai larga gama de personaje pentru copii si o garderoba de costume unice pentru animatori petreceri copii! Suntem firma cu cele mai multe evenimente in zona de Sud a Romaniei.

Clientii nostri se inmultesc de la o zi la alta si ne raman fideli pentru ca ii tratam ca adevarati \"parteneri\" si pentru ca fiind clientul nostru fidel ai o gramada de beneficii.

Animatori veseli si colorati, baloane modelate (animalute, flori, sabii, scuturi, pistoale,lebede etc.), baloane de sapun, pictura pe fata, sclipici, costume de carnaval sunt elementele principale ale unei petreceri memorabile ! Spectacole pentru copii, magician copii, piese de teatru sau spectacol karaoke pentru copii, toate pot da culoare oricarui eveniment pentru copii.

Ingerasi, Spiridusi, Zane, clowni si desigur zanele Ursitoare vin sa petreaca alaturi de invitatii dumvoastra la petrecerea de botez, mot sau turta.
Exista 3 printese ursitoare bune si, uneori, una rea. Zanele, ursitoarele bune invitate la petrecere, vor ursi de bine copilului, parintilor, nasilor si bunicilor acestuia.
In toiul petrecerii de botez apare si ursitoarea cea rea, imbracata in culori inchise realizand un show comic pe cinste ce nu va fi uitat de invitati. Rautatea celei de-a patra nu se va rasfrange asupra copilului! Ea este suparata pe suratele sale ursitoare pentru ca ea nu a fost invitata la petrecere botez sau la petrecere mot,turta incercand fara reusita sa incurce urselile.
In final cel mic/cea mica va fi sortit sa aiba parte de SANATATE, FERICIRE, INTELEPCIUNE, IUBIRE si NOROC in viata.
Un moment artistic deosebit cu un adevarat impact asupra publicului realizat de ursitoarele pentru petrecere botez vor face un moment de neuitat. Texte personalizate in versuri, design unic, coregrafie artistica deosebita un show live, tinute spectaculoase. Actritele noastre profesioniste va vor lasa impresionati de atmosfera de basm creata, de hazul si fericirea produsa.

experienta acumulata de-a lungul timpului si numarul mare de clienti, persoane VIP sau persoane fizice ne recomanda cu caldura pentru cele mai reusite petreceri de botez, spectacole de teatru si showri de neuitat. La sfarsitul petrecerii ursitoarele vor darui micutului talismane norocoase traditionale care vor purta noroc copilului de la botez pana la batranete!
Rezervati online ursitoarele pentru botez!
PREZENTARE I***********************
MEMBRU
GRATUIT
I***********************
321 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: petreceri copiii - ursitoare botez - animatori petreceri copii

ULTIMELE PRODUSE ALE INFINITY EVENTS SALE SRL

Oferta firmei INFINITY EVENTS SALE SRL nu contine nici un produs sau serviciu