Inscrie firma »
 

Prezentare M*******************

Prin inovatie, calitate si profesionalism, Media Connect ofera clientilor sai o gama variata de servicii de proiectre si executie in domeniul electric, electronic si IT&C.
Scopul echipei Media Connect este de a oferi flexibilitate in serviciile furnizate garantand mentinerea si respectarea calitatii.
In calitate de experti in domeniul electric, electronic si IT&C ne implicam activ in fiecare etapa, incepand de la consultanta, urmand, ulterior, aplicarea solutiilor si, in final, oferind suport tehnic in timpul functionarii. Aptitudinile noastre extinse cuprind toate aspectele legate de proiectarea, elaborarea de specificatii functionale pentru aprobare, punerea in aplicare si mentenanta sistemelor prealabil executate.
In scopul de a satisface nevoile individuale ale clientilor, Media Connect sustine o gama larga de calificari. Bazandu-ne pe cunostintele noastre vaste va putem propune sisteme personalizate.
Experienta noastra functionala si tehnica asociate cunostintelor extinse din domeniul IT&C, electric si electronic fac ca Media Connect sa fie alegerea ideala pentru furnizarea de servicii.
PREZENTARE M*******************
MEMBRU
GRATUIT
M*******************
176 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Retele structurate - Instaltii electrice - Depanare

ULTIMELE PRODUSE ALE MEDIA CONNECT S.R.L.

Oferta firmei MEDIA CONNECT S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
MEDIA CONNECT S.R.L. ESTE INSCRISA IN