Inscrie firma »
U********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
CIRCUIT FRANTA ITALIA,  13 zle autocar

CIRCUIT FRANTA ITALIA, 13 zle autocar

Tip produs: CIRCUIT FRANTA ITALIA | CIRCUIT FRANTA ITALIA | CIRCUIT FRANTA ITALIA
 

Prezentare CIRCUIT FRANTA ITALIA, 13 zle autocar

FRANÞA- ITALIA de la 575 €
13 zile: Viena, Salzburg, Munchen, Strasbourg, Luxembourg, Reims, Paris, Versailles, V. Loirei, Lyon, Chamonix-Mont Blanc, Avignon, Cannes, Monaco, Milano, Verona, Padova, Veneþia, Opatija, Postojna, Ljubljana
BONUS Excursia opþionalã la LUXEMBOURG este GRATUITÃ
REDUCERI de pânã la 20%*(* prin cumularea reducerilor calculate dupã cum urmeazã)
REDUCERE 3–12% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelaºi circuit ºi aceeaºi plecare) – vezi condiþiile de înscriere
REDUCERE 3–5% pentru CLIENÞI FIDELI (minim 3 Vacanþe organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sãi)
REDUCERE 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar

Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire ºi cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- SALZBURG (540 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraº frumuseþea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaþa Maria Tereza, Parlamentul, Primãria, Palatul Hofburg (exterior),Domul Sf. ªtefan, Opera. Deplasare in Salzburg, oraºul muzicii, pentru un tur pietonal: Grãdinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraºul vechi. Cazare la o pitoreascã pensiune din zona Salzburg.
Ziua 3. SALZBURG- MUNCHEN- STRASBOURG (495 km)
Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, cu un scurt popas în Munchen, unde vã vor încânta: Marienplatz, Primãria ºi Frauenkirche. În Strasbourg, se viziteazã Catedrala care dominã oraºul cu silueta sa. Opþional, croazierã cu vaporaºul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France ºi Consiliul Europei. Seara cazare la Strasbourg.
Ziua 4. STRASBOURG- LUXEMBOURG- REIMS- PARIS (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Luxembourg pentru a vizita Palatul Ducal, Piaþa Constituþiei ºi Catedrala. Traseul continua spre Paris cu o scurtã oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedralã, locul de încoronare a Regilor Franþei. Sosim în cursul serii la Paris ºi începem vizitarea oraºului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L\'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.
Ziua 5. PARIS- VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Dimineaþã se viziteazã somptuosul Palat de la Versailles ºi opþional grãdinile sale. La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuãm vizitarea: ªcoala Militarã ºi maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L\'Ille de la Cite inima istorico-spiritualã a Parisului, cu impozanta Catedralã Nôtre Dame ºi Palatul de Justiþie cu delicata Sainte Chapelle. Urmeazã Pantheonul, apoi ne deplasãm pe lângã Opera Garnier, Galeriile Lafayette, cãtre Moulin Rouge ºi Place Pigalle, de unde urcãm spre Sacre Coeur ºi Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 6. PARIS
Mic dejun. Timp liber la dispoziþie în Paris. Pentru cei pasionaþi sugerãm o excursie la Disneyland. În Paris nu rataþi Muzeele Luvru ºi d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuºi, Croaziera pe Sena ºi bineînþeles ascensiunea în Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 7. PARIS- VALEA LOIREI- LYON (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Valea Loirei. Se viziteazã cel mai renumit castel: Chambord, ce dominã peisajul cu arhitectura sa medievalã ºi delicatul Castel Cheverny. Seara cazare în zona Lyon, apoi opþional (8 euro) scurtã vizitã în Lyon by night.
Ziua 8. LYON- MONT BLANC- AVIGNON (675 km)
Mic dejun. Plecare spre tãrâmul de vis al stâncilor veºnic înzãpezite. Dacã vremea permite, se urcã din Chamonix-Mont Blanc la cea mai înaltã staþie de telecabinã din lume (3777 m). Deplasare spre sud, via Albertville, gazda Olimpiadei din 1992. Seara sosire ºi cazare în zona Avignon. Opþional (8 euro) vizitã în Avignon pentru a admira grandiosul Palat Papal ºi podul St. Benezet.
Ziua 9. CANNES- MONACO- RIVIERA LIGURICÃ (450 km)
Dupã micul dejun ne deplasãm cãtre renumita staþiune de pe Coasta de Azur - Cannes, pentru o baie de neuitat lângã Palais des Festivals et des Congres. Urmeazã Monaco unde, dupã vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1, între Port ºi faimosul Cazino. Seara sosire ºi cazare pe Riviera Liguricã.
Ziua 10. MILANO- VERONA- PADOVA (390 km)
Mic dejun. Deplasare spre Milano unde se viziteazã: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel ºi Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punand în valoare vitraliile sale unice. Plecare spre Verona pentru a admira: Arenele Romane, Casa Julietei, Piaþa delle Erbe, Palatul ºi Mormintele Scaligerilor. Drumul continuã pentru cazare în zona Padova.
Ziua 11. PADOVA- VENEÞIA- OPATIJA (230 km)
Micul dejun. Opþional (8 euro), tur pietonal în Padova, la Basilica Sf.Anton, renumit centru de pelerinaj. Vizita în Veneþia începe cu o croazierã cu vaporetto spre Piaþa San Marco, unde se aflã Campanilla, Procuratiile, Palatul Dogilor ºi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraþie bizantinã. Plecare spre Croaþia pentru a admira frumoasa staþiune Opatija. Sosire ºi cazare în zona Rijeka.
Ziua 12. POSTOJNA- LJUBLJANA- BUDAPESTA (650 km)
Mic dejun. Plecare spre Budapesta tranzitand Slovenia, unde se viziteazã Peºtera Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Opþional (8 euro) vizitã în Ljubljana. La sosirea în Budapesta, opþional Croazierã pe Dunãre. Cazare în Budapesta.
Ziua 13. BUDAPESTA- BUCUREªTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureºti. Sosire seara, dupã ora 23:30, în funcþie de trafic ºi formalitãþile vamale.




DATE DE PLECARE 06.06 27.06 07.08
loc în camerã DBL 575 € 585 € 589 €
Supliment SINGLE COPII 6-12 ani
235 € 545 €

PREÞUL INCLUDE: NU SUNT INCLUSE ÎN PREÞ:
• transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4* exceptand ziua 6 (contra cost cu transportul public)
• 12 cazãri cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*;
• vizitele cuprinse în program;
• ghid însoþitor din partea agenþiei pe traseu. • asigurarea medicalã, intrãrile la obiective ºi serviciile de ghizi locali;
• vaporaºul (cca.14 €) ºi taxa de autocar (cca.8 €) la Veneþia, se achita din þarã
• plimbãrile cu vaporaºul (Strasbourg, Paris), ascensiunea în Turnul Eiffel ºi transportul local în Paris, telecabina sau trenuleþul la Chamonix;
• excursiile opþionale (Lyon, Avignon, Padova, Ljubljana, Croazierã pe Dunãre 29 € cu cinã, 14 € fara cina), toate minim 30 turiºti.

Autocarul va prelua turiºtii sosiþi la Munchen si Paris cu avionul, precum ºi turiºti de la Budapesta pt. oraºele prin care se tranziteazã România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii au reducere pt. cazare în camerã cu doi adulþi (în Franþa fãrã pat suplimentar). Nu se acordã reduceri pt.al 3-lea adult în camerã (În Franþa, la hotelurile IBIS sunt insuficiente camerele triple). Acesta va accepta partaj în camerã dublã sau va achita jumãtate din suplimentul de camerã Single pentru cazãrile din Franþa. Pentru explicaþiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. Grup minim 35 pers.

Hotel IBIS LA VILETTE 2*+ (sau similar) - situat in nord-estul Parisului, în apropiere de metrou (linia7). Are 284 de camere cu A/C, baie cu duº, telefon ºi TV. Facilitãþile hotelului sunt urmãtoarele: recepþie, salon de mic dejun, ascensor ºi parcare. http://www.ibishotel.com/fr/hotel-1401-ibis-paris-la-villette-citedes-sciences-19eme/index.shtml

Îmbarcãri sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Braºov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploieºti-Piteºti-Sebeº-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timiºoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte oraºe ale þãrii.

Daca turistii se imbarca dintr-o alta localit. decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:


BUCUREªTI - Parcare Piaþa Victoriei - 05.45
BUCUREªTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIEªTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Bãneºti (“La avion”) - 07.30
BRAªOV - McDonald\'s Calea Bucureºti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBEª - Farmacia HELPNET - 12.00
ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului
comercial SIGMA - 14.00 ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS- 18.00
TIMIªOARA - Intrarea în parcarea REAL
Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centralã - 16.00


IAªI - Palatul CULTURII - 04.30
BACÃU - McDonald\'s Stadion - 06.00
Sf.Gheorghe - Petrom V- ieºire spre Braºov - 08.30
BRÃILA - Intrarea în parcarea centrului
comercial CARREFOUR - 04.30
GALAÞI - Intrarea în parcarea centrului
comercial REAL - 04.00
BUZÃU - Parcarea PETROM de la
podul Mãrãcineni - 06.00
CONSTANÞA - Gara Centralã - 03.30
CRAIOVA - McDonald\'s Calea Bucureºti - 07.30
SLATINA - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITEªTI - McDonald\'s Garã - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinãria Dacos - 10.00



ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în funcþie de posibilitãþile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost ºi din alte oraºe ale þãrii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzãtor ºi ºoferi experimentaþi ºi amabili.

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraºelor din þarã:


SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna
CALARASI - Gara Centralã
SUCEAVA - Intrarea în parcarea METRO
BOTOSANI - Intrarea în parcarea ALTEX

TULCEA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
TÎRGOVIªTE - Benzinãria Agip Pavcom
P. NEAMÞ - Parcare hotel CEAHLÃU
TÎRGU MURES - Intrarea în parcarea Promenada Mall
TÎRGU JIU - Benzinãria PETROM Castelul de Apã
VASLUI - Parcare hotel Racova
BARLAD - Benzinãria MOL
FOCªANI - Parcarea Stadion Unirea
DEVA - McDonald\'s GARÃ
BISTRITA - Intrarea în parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald\'s magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- ieºire spre Craiova


Turiºtii sunt rugaþi sã se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicatã.
Orele sunt estimative, în funcþie de condiþiile meteorologice ºi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau ºoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecãrii, urmând a þine legãtura cu aceºtia pentru a va informa privind situaþia concretã din ziua plecãrii (ora exactã a sosirii în oraºul dumneavoastrã).
ATENÞIE !! Grupul NU VA AªTEPTA turiºtii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integrantã a contractului de prestãri servicii.
PREZENTARE U*********************
MEMBRU
GRATUIT
U*********************
10 947 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
U*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: turism - vacanta - Agentie de turism

PRODUSE ASEMANATOARE CU CIRCUIT FRANTA ITALIA, 13 ZLE AUTOCAR

Piata de Craciun la BudapestaPiata de Craciun la Budapesta
Piata de Craciun la Budapesta
Anul acesta iarna isi etaleaza splendorile la Budapesta: traditionala piata de Craciun din capitala ungara este unul ...
EUR 129
Circuit Spania Portugalia, ultimele 2 locuri pentru 12 09Circuit Spania Portugalia, ultimele 2 locuri pentru 12 09
Circuit Spania Portugalia, ultimele 2 lo...
Ziua 1 BUCURESTI - BARCELONA Intalnire cu reprezentantul INTERRA la ora 07:10 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) ...
EUR 799
Ultimele locuri, ultimul circuit SCANDINAVIA - FIORDURILE NORVEGIEIUltimele locuri, ultimul circuit SCANDINAVIA - FIORDURILE NORVEGIEI
Ultimele locuri, ultimul circuit SCANDIN...
si adanc fiord din lume Fiordul Geiranger - cel mai frumos si spectaculos fiord din lume Fiordul Hardanger - al ...
EUR 1099
Austria, City break Viena, Hotel Alexander ***Austria, City break Viena, Hotel Alexander ***
Austria, City break Viena, Hotel Alexand...
Tarife: de la 258 Euro /persoana/sejurPerioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii 09.08 - 12.08 258 Euro 3 nopti mic ...
EUR 258
Austria, City break Viena,Hotel Austria Trend FavoritaAustria, City break Viena,Hotel Austria Trend Favorita
Austria, City break Viena,Hotel Austria ...
Hotel Austria Trend Favorita Viena, Austria Tarife: de la 233 Euro ...
EUR 233
Weekend  OffRoad,  cazare de 4* la Hotel Ambient BrasovWeekend  OffRoad,  cazare de 4* la Hotel Ambient Brasov
Weekend OffRoad, cazare de 4* la Hotel...
Tarif: 219 euro / persoana / sejur cu cazare in camera dubla deluxe 4* Ziua 1: cazare. Ziua 2: mic dejun, OffRoad ...
EUR 219
DE CRACIUN IN TARA LUI MOS  CRACIUNDE CRACIUN IN TARA LUI MOS  CRACIUN
DE CRACIUN IN TARA LUI MOS CRACIUN
Sarbatorile de iarna acasa la Mos Craciun: 22/23 Decembrie 2012 Intalnire la aeroportul Otopeni cu insotitorul de ...
EUR 1399
Active city break de week-end  la Brasov, pachet activ de 4*Active city break de week-end  la Brasov, pachet activ de 4*
Active city break de week-end la Brasov...
Tarif: 159 euro / persoana / sejur cu cazare in camera dubla deluxe 4* PacZiua 1: cazare. Ziua 2: mic dejun, ...
EUR 159
PROGRAM SENIORI IN PORTUGALIA, HOTEL DE 4*PROGRAM SENIORI IN PORTUGALIA, HOTEL DE 4*
PROGRAM SENIORI IN PORTUGALIA, HOTEL DE ...
Hotel Pestana Sintra Golf Resort & Spa Sintra, Portugalia Tarife: de la 395 Euro ...
EUR 395
CIRCUIT FRANTA ITALIA, 13 ZLE AUTOCAR - PRODUSE SIMILARE