Inscrie firma »
A******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Fose septice si statii epurare

Fose septice si statii epurare

Tip produs: fose septice ecologice vidanjabile | fose septice | statie epurare ape menajere
Producator: Amg factory
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Fose septice si statii epurare

Producator si distribuitor fose septice bicamerale si tricamerale, statii de epurare, separatoare grasimi, bioactivatori din alge, partener EkoGea.
Consultanta gratuita la achizitionare si montaj, garantie 15 ani, transport la cerere. Promo : FS tricamerala 1.1 mc-1200lei(TVA inclus)

Fosa septica biologica de tip AMG reprezinta o unitate de tratare primara, tip anaerob, a apelor reziduale care provin din instalatiile sanitare civile sau industriale.
Fosa septica este rezervor subteran compartimentat care colecteaza apele menajere realizat dintr-un material durabil rezistent la coroziune socuri mecanice si o imbatranire lenta.
Fosele septice biologice de tip AMG din fibra de sticla prezinta cinci mari avantaje fata de cele de beton:
1. Greutate: fata de fosele clasice de beton au avantajul ca sunt mult mai usoare, nu necesita cofraje si beton armat, ceea ce duce la un timp de instalare foarte scurt, adica livrare in 48 ore instalare maxim 6 ore.
2.Durabilitate : Deasemenea durata de viata a unei fose septice din fibra de sticla este net superioara celei de beton, avand in vedere ca acestea nu sunt afectate de gazele de canalizare. Au o garantie de minim 12 ani.
3. Radacinile Copacilor: daca sunt aplasate in zone cu copaci radacinile acestora nu o vor afecta, ceea ce nu putem spune in cazul foselor de beton care sunt serions afectate in aceste cazuri. Intretinerea acestui tip de fose se rezuma doar la vidanjarea lor.
4. Reparatii: O fosa septica din fibra de sticla nu necesita reparatii, ocazional pot aparea deteriorari accidentale care pot fi remediate intr-un timp foarte scurt de catre echipa de service. In cazul foselor de beton reparatiile pot fi foarte dificile si in anumite conditii imposibil de realizat necesitand inlocuirea acestora.
5. Pretul: cel mai important factor ! sunt mult mai ieftine, luam ca exemplu o fosa septica pentru 1-3 persoane are pretul de doar 968 lei, deci ? incomparabil ! si mai luam in calcul si termenul de livrare respectiv instalare.
Fosele septice tip AMG pot fi fabricate de la 1 la 20 metri cubi si au rol de epurare a apei uzate pana la parametrii prevazuti de normele legale.
PREZENTARE A********************
MEMBRU
GRATUIT
A********************
9 675 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fose septice - statii epurare - rezervoare

PRODUSE ASEMANATOARE CU FOSE SEPTICE SI STATII EPURARE

Servicii consultanta in managementul apelor menajereServicii consultanta in managementul apelor menajere
Servicii consultanta in managementul ape...
Producator si distribuitor fose septice bicamerale si tricamerale, statii de epurare, separatoare grasimi si ...
RON 1
Cazi fructeCazi fructe
Cazi fructe
Vozuri/cazi din fibra de sticla pentru depozitat si fermentat fructe. Voz urile pot fi produse la dimensiuni standard de ...
RON 780
Rezervoare si bazineRezervoare si bazine
Rezervoare si bazine
Rezervoare apa (irigatii, stropit, hidranti)si hidrocarburi, supraterane si subterane, montabile pe remorci sau fixe, ...
RON 1500

FOSE SEPTICE SI STATII EPURARE ESTE LISTAT IN: