Inscrie firma »
RECUPERARI CREANTE

RECUPERARI CREANTE

Tip produs: recuperari creante | recuperari debite | recuperari bani
 

Prezentare RECUPERARI CREANTE

Echipa WINDAS este formata din juristi cu o inalta pregatire profesionala si cu o experienta bogata in activitatea de recuperare creante / debite / bunuri, in pregatirea de solutii de business adecvate, adaptate nevoilor fiecarui partener, precum si in monitorizarea marcillor ca parte a protectiei proprietatii intelectuale a partenerilor nostri.
Ne desfasuram activitatea de recuperaricreante in intreaga Uniune Europeana, impotriva oricaror categorii de debitori.
Profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea face ca, de cele mai multe ori, debitorii urmariti sa fie reactivati ca parteneri ai dvs, fara sa cream o situatie tensionata cu acestia, datorita modului de abordare si a solutiilor oferite in vederea rezolvarii situatiilor litigioase.
Prin monitorizarea marcilor ca modalitate de protectie a proprietatii intelectuale a partenerilor nostri identificam tentativele de copiere a marcilor monitorizate, intentiile de inregistrare marci ale tertilor, precum si intentiile de inregistrare marci intr-o anumita Clasa NISA de interes pentru partenerii nostri.
WINDAS Consulting s.r.l. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub numarul 15981, potrivit Legii nr.677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
WINDAS ® - este marca inregistrata a companiei WINDAS Consulting
PREZENTARE W****************
MEMBRU
GRATUIT
W****************
2 345 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
W****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: recuperari creante - recuperare debite - recuperare datorii

RECUPERARI CREANTE ESTE LISTAT IN: