Inscrie firma »
 

Prezentare S***********

Activitatea de baza a societatii noastre este fabricarea structurilor metalice, zincate termic, pentru telecomunicatii si stalpi metalici pentru retele electrice de inalta tensiune.
Pentru domeniul telecomunicatiilor, fabricam turnuri si accesorii pentru statii de telefonie mobila. Pentru retele electrice de inalta tensiune, fabricam toata gama. Fabricatia se face dupa proiecte ORION sau dupa proiecte clienti.
Construirea unui parteneriat real este principalul nostru obiectiv. Singura noastra convingere este: Crearea si dezvoltarea unei relatii comerciale sanatoasa si pe termen lung cu clientii nostri.
Spiritul de echipa, motivatia, cunostintele si experienta, formarea profesionala permanenta si disponibilitatea dialogului, ne dau forta si eficacitatea pentru a realiza cererile si exigentele inalte ale clientilor nostri.
Fabricarea integral a structurilor metalice, zincarea termica proprie, gestionarea eficace a comenzilor si contractelor, relatia buna cu furnizorii de materii prime si materiale, flexibilitatea, calitatea produselor sunt puncte forte care ne diferentiaza pe piata de profil.
PREZENTARE S***********
MEMBRU
GRATUIT
S***********
514 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Zincare - Fabrica - Structuri metalice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ORION SRL

Oferta firmei SC Orion SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC ORION SRL ESTE INSCRISA IN