Inscrie firma »

E********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare E********************

Eden Paper este o companie romana privata, ce furnizeaza servicii complete de birotica si papetarie atat pentru Bucuresti cat si in tara. Inca din anul 1994 si- a inceput activitatea deschizand 3 magazine cu acest profil pana in anul 1998.

Din anul 1998 compania noastra a construit un sistem de distributie pentru clienti finali, bine pus la punct. Interesul nostru este ca fiecare client sa se bucure de calitatea produselor si a serviciilor pe care le oferim Acest lucru ne onoreaza si suntem parteneri in dezvoltarea afacerilor clientilor nostri.

Distributia de birotica si papetarie cere unei companii profesionalism, experienta reala de piata, cunoasterea si intelegerea nevoilor fiecarui client. Aceste calitati au asigurat succesul de care se bucura Eden Paper. Aceasta este datoria noastra! Si suntem onorati sa va ajutam!

Eden Paper aduce cele mai bune servicii de birotica si papetarie: sistemul de consultanta si raspunsuri imediate.

Echipa noastra de vanzari face recomandari pentru cerintele clientului. Eden Paper si-a castigat renume de un bun furnizor de servicii complete de birotica si papetarie pentru ca am fost si suntem de parere ca lucrurile se pot face mai bine, mai repede si mai ieftin pentru clientii nostrii.
PREZENTARE E********************
MEMBRU
GRATUIT
E********************
167 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Birotica papetarie - consumabile tonnere - hartie xerox

ULTIMELE PRODUSE ALE EDEN PAPER COM S.R.L.

Oferta firmei EDEN PAPER COM S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu