Inscrie firma »

U*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare U*************************

Site-ul nostru a fost dezvoltat de o echipa decisa si motivata sa ofere un plus de valoare comertului online, este constant in cautarea calitatii in tot ceea ce inseamna comert electronic autohton. Bambo shop a venit din dorinta de a schimba ceva in jurul nostru, de a ne imbunatati stilul de viata, de a aduce frumusetea si mai aproape, permanent si mereu alta. De aceea, noi va vom oferi cu precadere produse hand made, variate, surprinzatoare si unice prin realizarea lor, manual. Gasiti aici decoratiuni pentru toate momentele anului si de ce nu ale vietii, realizate cu pasiune si migala pentru a va aduce si dumneavoastra macar aceeasi bucurie pe care o avem noi cand vi le prezentam.

Bambo shop este mai mult decat un simplu magazin online. Noi va oferim, idei indraznete de amenajare a casei si gradinei dumneavoastra, cadouri, bijuterii, lenjerii si multe altele, punandu-va la dispozitie produse dintre cele mai bune, produse cu design contemporan, de la cei mai importanti producatori din domeniile decoratiuni interioare, uz casnic, mobilier, accesorii pentru casa.

Produsele pe care vi le propunem poarta semnatura unor designeri renumiti, unele dintre acestea fiind distinse cu numeroase premii de design la diferite concursuri internationale.
PREZENTARE U*************************
MEMBRU
GRATUIT
U*************************
131 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
U*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Lenjerie - Decoratiuni - Cadouri

ULTIMELE PRODUSE ALE UNIVERSAL NET TRADE S.R.L.

Oferta firmei UNIVERSAL NET TRADE S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
UNIVERSAL NET TRADE S.R.L. ESTE INSCRISA IN