Inscrie firma »
S*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Motosapa Hecht 755

Motosapa Hecht 755

Producator: Hecht
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Motosapa Hecht 755

Motosapa HECHT 755, 5.5 CP, 50 cm cu motor de 5,5 CP si latime de lucru de 50 cm se foloseste pentru utilizarea pe zone mai mari pentru amestecul de ingrasamant cu solul, turba, plivit si pentru taierea si scarificarea gazonului, pentru cultivarea pe paturi de flori la gradini conventionale.

Mod de utilizare Motosapa HECHT 755, 5.5 CP, 50 cm:

Motosapa HECHT 755 are un cadru metalic pe care este montat angrenajul cu melc si Briggs & Stratton, motor cu o putere de 5,5 CP. Viteza motorului poate fi ajustata prin controlul manual al clapetei. Este echipata cu 4 freze cu diametru de 25 cm.

Latimea de lucru este de 50 cm, iar adancimea de 25 cm

Fiecare agricultor sau gospodar care locuieste la casa si ingrijeste culturi are nevoie de motocultoare de calitate pentru a avea rezultate cat mai bune. Atunci cand se alege un motocultor este important sa fie luate in considerare cateva criterii importante.

Asa cum poate unii dintre dumneavoastra stiti aceste utilaje sunt denumite motosape, motofreze, motocultoare sau motocultivatoare. Insa din punct de vedere tehnic toate aceste denumirii fac referire la alt tip de masina.

Motosapele sunt utilaje usoare echipate cu motoare in 4 timpi al caror rol il reprezinta maruntirea solurilor usoare si semiusoare. Isi gasesc aplicabilitatea in: gradini, sere si solarii.

O motosapa de calitate va oferi atat confort operatorului cat si eficienta in lucru. Mergand mai departe la un motocultor, ei bine despre alegerea acestuia se pot spune destul de multe. Aici intervin mai multe componente ale ansamblului, la care trebuie sa fim foarte atenti: pinioane, curea de transmisie si curea.

Motosapa reprezinta un ajutor de nadejde care nu trebuie sa-ti lipseasca din gospodarie, precum si alte utilaje agricole care iti fac munca mai usoara si viata mai frumoasa. Acest motocultor de vanzare este unul performant cu o durata de viata indelungata datorita modului invoator in care a fost conceput. Profita la maxim de aceste motocultoare online, motosapatoare ce iti aduc numai avantaje intrucat sunt motocultoare ieftine, poti beneficia de anumite promotii si ai transport garantat pana la tine acasa. Aceste motocultoare sunt utilaje agricole grele, de accea poti considera un mare avantaj faptul ca sunt transportate pana la tine acasa. Astfel economisesti timp si bani la achizitionarea oricaror motosapatoare. In concluzie doar la Pestre ai calitate superioara si motocultoare preturi avantajoase.

Beneficii client:

- Foarte usor de manevrat avand ghidonul reglabil

- Usor de folosit in zone dificile, forme neregulate a terenului, teren cu pomi fructiferi, datorita greutatii reduse

- Ideala pentru gradini de legume si zarzavaturi, solarii, lucrari in gospodarie

- Efort scazut in manevrare datorita motorului puternic raportat la greutate

Avantaje produs:

- Roti pentru transport si echilibrare

- Fiabilitate ridicata

- Zgomot redus datorita motorului pe benzina

- Frezele au un diametru de 250 mm

- Raport optim putere/greutate

Date tehnice Motosapa HECHT 755, 5.5 CP, 50 cm:

Putere motor: 5,5 CP

Latime de lucru: 50 cm

Producator: Hecht Cehia

PREZENTARE S***************************
MEMBRU
GRATUIT
S***************************
421 137 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: motocultor - freza zapada - generatoar

MOTOSAPA HECHT 755 ESTE LISTAT IN: