Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Firma PROVIT 2001 a luat fiinta in luna decembrie 2001, la initiativa domnului Pruncu Vasile, care si-a propus sa constituie si sa realizeze in Romania o societate comerciala potrivit unei conceptii care sa permita oricand extinderea si adaptarea activitatii in raport cu conditiile interne si internationale.

Societatea si-a dorit sa intre pe piata in domeniul alimentar, ca unitate transare carne pasare si comert cu amanuntul al carnii si produselor din carne de pasare, intermedieri in comertul cu produse de pasare.

Activitatea companiei a fost tot timpul bazata pe un spirit inovator, imbunatatirea continua a activitatii si investitiile continue in tehnologii si activitati noi, fapt care a dus la o dezvoltare solida si intarind si mai mult pozitia noastra pe acest segment.

In decursul timpului, am folosit toate oportunitatile pentru a aduce compania la gradul de dezvoltare si calitate actual si suntem mandri de ceea ce am realizat. Astfel, in anul 2004 am demarat prima mare investitie, prin modernizarea si restructurarea spatiilor de lucru cat si reutilarea lor cu echipamente de lucru moderne.

Adoua mare investitie a fost inoirea flotei prin achizitionare de mijloace de transport atat pentru aprovizionare unitatii cat si pentru distributia si desfacrea produsului finit.

In anul 2005 am optat pentru introducerea in structura de lucru a organizatiei a unui astandard international , este vorba despre standardul SR EN ISO 9001: 2001 standard ce activeaza in zona in de management a calitatii. Doi ani mai tarziu ,mai precis in anul 2007 in urma procesului de modernizare, organizatia noastra demareaza procedurile de reautorizare a unitatii si obtine in luna Mai a aceluias an Autorizatie Sanitar Veterinara Pentru Schimburi Intracomunitare cu Produse Alimentare de Origine Animala,fiind singura unitate din Bucuresti autorizata asfel la acea data, ocazie cu care aderam la un Sistem Integrat de Standardizare SR EN ISO 22000: 2005 ,satandard care trateaza unitar Calitatea Produsului fabricat cat si Siguranta lui Alimentara.

Numele companiei PROVIT 2001 este de mult timp un garant al seriozitatii pentru clientii, furnizorii si colaboratorii nostri, dar in acelasi timp si pentru comunitatea din zona, precum si pentru administratia si institutiile locale ale statului.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
8 683 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: carne pasare - distributie carne pasare - vanzare carne pui

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PROVIT 2001 SRL

SPATE PUISPATE PUI
Spate pui
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea ...
ARIPI DE PUIARIPI DE PUI
Aripi de pui
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul claviculei si humerus.Reprezinta aripa ...
SPATE DE PUI CU ARIRISPATE DE PUI CU ARIRI
Spate de pui cu ariri
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor ...
PIPOTE SI INIMI DE PUIPIPOTE SI INIMI DE PUI
Pipote si inimi de pui
Se obtine prin prelucrarea manuala a inimii si pipotei de pui. Sortimentul reprezinta inima si pipota de pasare in ...
FICAT PUIFICAT PUI
Ficat pui
Se obtine prin prelucrarea manuala a ficatului de pui.Sortimentul reprezinta ficatul de pasare curatat bine,se inlatura ...
PULPE PUI CU OSPULPE PUI CU OS
Pulpe pui cu os
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului ...
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)
Pulpe pui cu spate (jumatati posterioare)
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare,jos la nivelul ...
PULPE DEZOSATE CU PIELEPULPE DEZOSATE CU PIELE
Pulpe dezosate cu piele
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara ...
PULPE DEZOSATE FARA PIELEPULPE DEZOSATE FARA PIELE
Pulpe dezosate fara piele
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara ...
PULPE INFERIOARE (ciocanele)PULPE INFERIOARE (ciocanele)
Pulpe inferioare (ciocanele)
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna ...
SC PROVIT 2001 SRL ESTE INSCRISA IN