Inscrie firma »
PUI GRILLER

PUI GRILLER

Tip produs: pui grill | carne pasare | distributie carne
Producator: PROVIT 2001
 

Prezentare PUI GRILLER

Carcasa eviscerat si deplumata de calitatea a-I-a,fara organe ,cap gat si picioare.Ambalat la caserola sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de destinatia produsului.Pentru un produs in stare refrigerata temperatura de pastrare este de la 0oC pana maxim + 4oC determinata in profunzime timp de 5 zile de la data fabricatiei, iar pentru produs in stare congelata temperatura de pastrare este de minim -18oC determinata in profunzime timp de 12 luni de data fabricatiei. La acest tip de produs nu poate fi prestabilit un gramaj per unitate, fiind conditionat de greutate totala a carcasei reazultate. La cererea clientului dar numai pentru unitatile de procesare a carnii de pasare (restaurante ,shaormerii,chatering-uri, fabrici de preparate, etc) ,ambalarea poate fi facuta si in unitati de ambalate ce depasesc cantitatile mai sus mentionate.
Puiul Grill este un produs de top al gamei de produse Provit. Provine din materie prima de calitatea I si se preteaza atat pentru consum familial, cat si in zona Horeca. Puiul Grill este un produs bio hranit numai cu furaje naturale fara hormoni de crestere si alti ajuvanti. Fata de alte produse din piata Puiul Grill Provit se deosebeste prin gustul deosebit, textura carnii si timpul scurt de preparare. Produsul se gaseste in reteaua de desfacere a partenerilor nostri.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
8 687 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: carne pasare - distributie carne pasare - vanzare carne pui

PRODUSE ASEMANATOARE CU PUI GRILLER

ARIPI DE PUIARIPI DE PUI
ARIPI DE PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul claviculei si humerus.Reprezinta aripa ...
SPATE DE PUI CU ARIRISPATE DE PUI CU ARIRI
SPATE DE PUI CU ARIRI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor ...
PIPOTE SI INIMI DE PUIPIPOTE SI INIMI DE PUI
PIPOTE SI INIMI DE PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a inimii si pipotei de pui. Sortimentul reprezinta inima si pipota de pasare in ...
PIEPT PUI CU OSPIEPT PUI CU OS
PIEPT PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat ...
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare,jos la nivelul ...
PULPE PUI CU OSPULPE PUI CU OS
PULPE PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului ...
FICAT PUIFICAT PUI
FICAT PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a ficatului de pui.Sortimentul reprezinta ficatul de pasare curatat bine,se inlatura ...
PULPE PUI SUPERIOAREPULPE PUI SUPERIOARE
PULPE PUI SUPERIOARE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu ...
PULPE INFERIOARE (ciocanele)PULPE INFERIOARE (ciocanele)
PULPE INFERIOARE (ciocanele)
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna ...

PUI GRILLER ESTE LISTAT IN: