Inscrie firma »
 

Prezentare Borla Romcat SA

CINE SUNTEM?
Punem in slujba dumneavoastra experienta si tehnologia celui mare producator de sisteme esapament din Romania. Orientarea noastra catre cerintele celor mai pretentiosi clienti, experienta acumulata in peste 20 de ani de activitate si parteneriatul cu unul dintre cei mai importanti producatori americani ne confera pozitia de lider de piata.

CE PRODUCEM?
Veche sau noua, puternica sau mica, zgomotoasa sau silentioasa, de oras sau off-road, masina dumneavoastra merita un sistem de esapament realizat de profesionisti. Uitati de improvizatii, renuntati la adaptari, scapati de rusinea pricinuita de "caderea tobei" si alegeti calitatea unui produs realizat de specialisti. Tehnologia americana, materialele de cea mai inalta calitate si oamenii cu inalta calificare sunt punctele noastre forte. A trecut vremea masinilor reparate "pe marginea strazii" si dorim sa oferim pietei alternativa unor produse realizate dupa normele marilor nume mondiale pe segmentul productiei sistemelor de esapament. Omologate de R.A.R, sistemele nostre de esapament fac fata celor mai pretentioase cerinte.

DE CE BORLA ROMCAT?
Crestera puterii motorului? Un "sound" excelent? Un aspect frumos al tevii de iesire? O durata lunga de viata pentru sistemul de evacuare? Montaj si functionare fara probleme? Un raport corect calitate/pret? Tuning? Stim ce doriti si tinta noastra este satisfacerea cererilor dumneavoastra
PREZENTARE Borla Romcat SA
LIGHT
MEMBER
Borla Romcat SA
5 144 accesari
Persoana de contact: Dir.Exec. Ing. Nedelea Ion
Adresa postala: str. Valea Iasului nr.150
Localitate: Curtea De Arges, Arges
Telefon: click aici 0248724052
Fax: 0248724039
Website:

Categorie principala:
Masini/Piese » Automobile

ULTIMELE PRODUSE ALE BORLA ROMCAT SA

Oferta firmei Borla Romcat SA nu contine nici un produs sau serviciu